Народний депутат ОПЗЖ похвалився на своїй сторінці в Facebook, що організував доставку благодатного вогню в Свято-Успенську Святогірську Лавру.

"За доброю традицією доставили в Свято-Успенську Святогірську Лавру Благодатний вогонь до великоднього богослужіння. Служба проходила в кафедральному соборі, і звідти частка священного полум'я поширюється абсолютно на всі храми Слов'янського району, а саме головне - люди зможуть принесуть вогонь в свої будинки. Настає свято – найголовніше свято для кожного християнина. Прибуття Благодатного вогню, який зійшов до нас в Єрусалимі, в Храмі Гробу Господнього, це великий знак, що все у нас буде добре і ми подолаємо цей непростий для усіх нас час! Це знак того, що всі люди повинні жити мирно, а ми зробимо для цього все можливе. Вітаю всіх славянців, миколаївців, жителів Святогірська, Олександрівки, сіл і селищ Слов'янського та Олександрівського районів зі світлим святом Воскресіння Христового – Святою Пасхою! Христос Воскрес! - написав депутат Юрій Солод.

Geplaatst door Юрий Солод op Zaterdag 18 april 2020

У своєму Twitter блогер та журналіст Денис Казанський зазначив, що замість заклику сидіти вдома на свято, народний обранець радіє службі.

"Чоловік Королевської, депутат від ОПЗЖ Юрій Солод радіє службі у Святогірській лаврі замість того, щоб закликати людей сидіти вдома. Цей ідіот не розуміє, що в разі розповсюдження вірусу серед парафіян вимруть в першу чергу його ж виборці?" - пише Казанський.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

У коментарях користувачі Twitter підтримали Казанського.

Нагадаємо, раніше "Слуги народу" терміново звернулися до українців на Великдень, - "Святкуйте..."

Також стало відомо, скільки заробив Зеленський, поки українці сидять на карантині - у президента дали відповідь