Депутатка Державної думи Російської Федерації, експрокурорка анексованого Криму та українська колаборантка з окупантами Наталія Поклонська висловила думку, що існуючий "кордон" між Кримом і континентальною Україною має бути ліквідований.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Російські провладні журналісти поспілкувалися з Поклонською з приводу чергової річниці встановлення "кордону" між окупованим Кримом і рештою території України.

Наталія Поклонська, скріншот: YouTube
Наталія Поклонська, скріншот: YouTube

"Авжеж, держкордон має бути облаштованим і зручним, але головне - жодних кордонів в Криму не має бути між людьми з України та Росії", - дала коментар Поклонська у відповідь на запит репортерів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Останнім часом депутатка часто звертає на себе увагу ЗМІ своїми резонансними заявами. Схоже, що під час перебування на карантині в неї знайшлося особливо багато вільного часу. Політикиня неодноразово різноманітним чином торкалася теми пандемії коронавірусу COVID-19. Так, нещодавно Поклонська закликала росіян не їхати у Крим щоб не сприяти розповсюдженню коронавірусної інфекції.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Наталія Поклонська заявила, що любить Україну – "Готова розказати, чий Крим".

Як повідомляв портал Знай.ua, Поклонська з гучною заявою звернулися до світових лідерів через пожежі в зоні ЧАЕС - "Я готова".

Також Знай.ua писав, що Поклонська перейшла на "світлий бік" та заговорила про підтримку України – "Хороша ідея".