Як відомо, український парламент прийняв постанову, якою передбачається звернення до парламентів іноземних держав з потужним закликом посилити тиск на Російську Федерацію. Вже відомий багатьом кримський "персонаж" Наталія Поклонська не змогла спокійно відреагувати на закономірні дії Верховної Ради і почала активно ділитися думками.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Наталія Поклонська, фото Instagram
Наталія Поклонська, фото Instagram

"Вже як традиція у них склалася робити подібні заяви. Ось тільки порушують права людини ті, хто найбільше про це кричить, це політики України — підтримуючи злочинні дії по підриву електроопор, перекриття води до Північно - Кримському каналу і т. д. Донбас взагалі опинився під бомбардуваннями ЗСУ та українських карателів", - заявила кримська "прокурорша" і депутат Держдуми РФ.

Поклонська впевнена, що весь світ повинен об'єднатися перед спільною бідою, з якою зіткнулися всі країни. Однак забуває про те, скільки горя і лиха накоїв уряд Російської Федерації анексією Кримського півострова.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, російський священик прокляв всіх, хто закриває церкви і назвав епідемію неіснуючою.

Як повідомляв Знай.uа Поклонська підлила масла у палаюче вогнище ненависті кримчан - "Бажаю всім...".

Знай.uа писав, слуга народу Тищенко назвав трагедію в Чорнобилі святом - "Дуже велике і важливе".