Мер міста Черкаси Анатолій Бондаренко, який заявляв про погрози з боку ОПУ, знову звернувся з заявою. Міський голова підкреслив, що високі показники кандидата в президенти Володимира Зеленського в області під час виборів було досягнуто за його безпосередньої участі.

Про це стало відомо завдяки заяві Анатолія Бондаренка для одного з українських видань.

За словами Бондаренка, він консультував штаб Зеленського щодо Черкаської області під час президентських виборів. Однак сам він нібито підтримував у першому турі Юлію Тимошенко.

Мер Черкас Анатолій Бондаренко (Скріншот відео)
Мер Черкас Анатолій Бондаренко (Скріншот відео)

"Я допомагав їм. Вони просили мене про це, в тому числі наш спільний з паном Трофімовим (Сергій Трофімов - заступник голови ВП, відповідальний за співпрацю з регіонами, - ред.) знайомий. Керівник штабу був тут, товаришу мій, Литвин", - сказав мер.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За підсумками другого туру виборів президента України, який відбувся 21 квітня 2019 року, в Черкаській області Володимир Зеленський набрав 77,43 % голосів (у цілому - 73,22 %), Петро Порошенко - 20,13 % голосів (в Україні - 24,45 %).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, мер Франківська підтримав колегу з Черкас у "боротьбі" з Зеленським і карантином - "Хочуть знищити".

Як повідомляв Знай.uа секретар Зеленського Юлія Мендель похвалилася подорожжю в китайські гори.

Знай.uа писав, "Поки що карантин не розлучить нас", — на Закарпатті зірвалися сотні весіль.