Розслідування стосовно колишніх чиновників адміністрації Януковича тривають вже шостий рік. І часом справи приймають несподівані повороти. Зокрема, постанова про арешт колишнього міністра охорони здоров'я України Раїси Богатирьової було скасовано.

Раїса Богатирьова
Раїса Богатирьова


Вищий антикорупційний суд переглянув справу Раїси Богатирьової, і скасував положення про її арешт. Про це повідомляє прес-служба суду. Раніше прокуратура Києва так і не змогла вручити Раїсі Богатирьовій повістку про підозру, тому по її справі не проводилося навіть допитів.

Богатирьова і Янукович
Богатирьова і Янукович


Раїса Богатирьова – одіозна соратниця режиму Януковича, колишній народний депутат від Партії Регіонів і екс-міністр охорони здоров'я України. Її звинувачували у багаторазових зловживання службовим становищем.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, Знай,ua писав, що Міністерство охорони здоров'я планує розширити перелік безкоштовних послуг в українських лікарнях у рамках перегляду медичної реформи. Про це йдеться в повідомленні МОЗ у соцмережі Facebook.

Нагадаємо, Богатирьову взяли під варту на 60 днів суд задовольнив прохання прокуратури про її арешт під заставу в 6 млн грн.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Інтерполі прийняли рішення зняти з розшуку Раїсу Богатирьову.

Також портал Знай.uа писав, що відомо про Раїсі Богатирьовій, гучні скандали і компромат