У мережі з'явився вельми цікавий кадр, на якому видно главу парламентської фракції "Батьківщина" Юлію Тимошенко і лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка. Політики спільно провели вечір в одному з київських ресторанів китайської кухні.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Україна в шоці".

Олег Ляшко і Юлія Тимошенко, фото: Telegram-канал "Україна в шоці"
Олег Ляшко і Юлія Тимошенко, фото: Telegram-канал "Україна в шоці"

"На терасі київського кафе було помічено Юлію Тимошенко та головного радикала країни Олег Ляшка. Вони пили чайок і мило розмовляли в дружній і невимушеній обстановці. Зустріч, швидше за все, пов'язана з майбутніми виборами в Чернігівській області, в яких Ляшко зібрався брати участь.", - повідомляє Telegram-канал "Україна в шоці".

До речі, політики спілкувалися в китайському ресторані, який продає жителям і гостям столиці личинки і сторічні яйця. Тимошенко і Ляшко замовили чай у цікавому термосі червоного кольору, що дає можливість дізнатися — це чайна церемонія (1200 мл чаю коштують 150 грн).

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скріншот з сайту кафе "Китайський привіт", джерело: cf.ua
Скріншот з сайту кафе "Китайський привіт", джерело: cf.ua

Також варто нагадати нашим читачам, що раніше Олег Ляшко перебував у Блоці Юлії Тимошенко (БЮТ), але в 2010 році був виключений з фракції "за співпрацю з коаліцією більшості, зокрема, за голосування за зміни до Конституції, закон про Кабінет Міністрів і регламент Верховної Ради України". Трохи пізніше політик заснував "Радикальну партію України".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, молодий татусь Ляшко показав миле фото з сином і нарвався на критику.

Як повідомляв Знай.uа радикал на пенсії Ляшко обізвав Сергія Лєщенка "бородатою жінкою", це потрібно бачити.

Знай.uа писав, підвищення ренти в період кризи — це втрата зовнішніх ринків, - Ляшко.