П'ятий президент Петро Порошенко в понеділок, 15 червня, прибув до Апеляційного суду Києва, де його допитують у справі про державну зраду експрезидента-втікача Віктора Януковича.

Трансляція засідання ведеться у Facebook Порошенко.

Порошенка викликали до суду за клопотанням захисту Януковича, який вважає, що в суді першої інстанції було проведено неповний допит п'ятого президента в якості свідка.

Порошенко в суді, скріншот з відео
Порошенко в суді, скріншот з відео

"Ви викликані в суд у справі в якості свідка за клопотанням захисту Януковича", - сказав головуючий суддя.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У телеграм-каналі PavlovskyNews також заявили, що Порошенко не захотів відповідати на запитання нашого журналіста про перебіг справи по здачі Криму, додавши відповідне відео. У засіданні оголошено перерву.

Суддя зняв близько 70% питань захисту Януковича. Більшість з них стосувалася подій, які не підпадали під період лютий-березень 2014 року в АР Крим.

Порошенко назвав спробу нашого журналіста задати йому питання в залі суду неправомірною.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Поклонська благає Зеленського посадити Порошенка та віддати людям найдорожче – "Вони страждають".

Як повідомляв портал "Знай.ua", в будинок, де живе ексміністр інфраструктури України Володимир Омелян, прийшли з обшуком співробітники ДБР.

Також "Знай.ua", Зеленський випив кави в кафе, яке повинно було бути зачинене