Скандально відома зрадниця України, колишня "прокуроша Криму", депутат Держдуми РФ Наталія Поклонська незважаючи на карантин долучилася до прекрасного і духовного. Ні, на цей раз обійшлося без портрета з царем. Виявилося, що на Кримському півострові не особливо хочуть дотримуватися карантину і місцева окупаційна влада дозволяє проводити фестивалі.

Читайте Знай в Google News!

Поклонська на доказ цього опублікувала фотографії на яких можна побачити, що вона виряджена у вечірню червону сукню, у якій позувала на фоні місяця. Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталії Поклонської в мережі Instagram.

Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Instagram
Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Instagram

"Прекрасний вечір в улюбленому і чарівному Херсонесі. У Севастополі відбувся IV Міжнародний фестиваль опери та балету. Поділюся враженнями: доторкнулися до душі ...) Всім рекомендую! Адже така приваблива атмосфера може бути тільки на нашому найкращому півострові!", - пише Наталія Поклонська.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що скандальна "прокурор" Криму, депутат Держдуми Російської Федерації Наталія Поклонська оприлюднила ряд фотографій, на яких похвалилася величезним мечем, який їй дали потримати під час зйомок одного з історичних фільмів. Відповідні фотографії з'явилися на Instagram-сторінці чиновниці. На кадрах Поклонська зображена у квітковій сукні і тримає раритетний меч, який використовується під час зйомок історичного фільму, щоправда, якого саме - не уточнюється.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Поклонська заявила, що навчить педагогів "маніпулювати" дітьми у анексованому Криму: "Як і обіцяла".

Як повідомляв Знай.ua, скандальну Поклонську народні умільці перетворили на японську дівку - "Надійшли з України ...".

Знай.ua писав, Поклонська попросила українців перетворити її на японську дівчинку - "У вас є творчі люди".