Міністр фінансів Сергій Марченко повідомив про можливість видачі кредиту з боку МВФ, Євросоюзу і Світового банку на допомогу Україні до кінця року. З боку Міжнародного Валютного фонду очікується сума в розмірі 1,4 мільярдів доларів, з боку Євросоюзу — 1,2 млрд €, і від Світового банку — 700 мільйонів доларів. Про це заявив Юрій Атаманюк на своєму Telegram-каналі.

Читайте Знай в Google News!

Генерал-майор податкової поліції України Юрій Атаманюк повідомляє про безграмотність і непрофесіоналізм Марченка. "Ламати схеми в податковій і митниці, через які бюджет втрачає 10 млрд грн щомісяця, йому не хочеться, вже в темі і частці", — повідомляє він.

Видача кредиту, скріншот: Telegram
Видача кредиту, скріншот: Telegram

За словами Сергія Марченка, Міністерство фінансів України передбачає перехід на новий формат співпраці з Міжнародним Валютним Фондом і можливість зниження залежності Києва від іноземних кредиторів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Розвивати економіку мізків і знань не вистачає. Так і живемо...",- написав Юрій Атаманюк. Доповнивши, що Марченко відноситься до українців за принципом Медведєва "Грошей немає, але ви тримаєтеся".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Якби все залежало від....": Зеленський нарешті зрозумів, у кого "кнопка" миру на Донбасі. Два дня Володимир Зеленський перебував на Донбасі, куди приїхав, щоб особисто проконтролювати, як виконується режим тиші.

Як повідомляв "Знай.ua", Луганщина бунтує: у Сєвєродонецьку вимагали місцевих виборів і звільнення Гайдая (фото).

Знай.ua писав, що екс-міністра екології Злочевського оголосили в розшук після неявки на допит.