П’ятий президент України Петро Порошенко не просто худнув, а й зробив пластичну операцію на обличчі. Про це йдеться у повідомленні телеграм-каналу Klymenko Time.

Читайте Знай в Google News!

Фахівцями в галузі пластичної хірургії впевнені, що Петро Порошенко зробив пластичну операцію на обличчі.

"Конкретніше - досить популярну кругову підтяжку обличчя і блефаропластику (тобто операцію зі зміни форми повік і розрізу очей). Причому блефаропластика у Порошенка зроблена погано - з'явився побічний ефект, так званий "ефект круглого ока". Це коли повіка відстовбурчується донизу, в цьому випадку між нижнім краєм райдужки і повікою видно білок. Власне, як зараз у Порошенка", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Правда, цей ефект ще може пропасти. І судячи з останніх фоторгафій з мітингів, в порівнянні з фотографіями кілька місяців тому, - побічний ефект дійсно поступово йде.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, противницю Лукашенка з Білорусі Марію Колеснікову затримали на кордоні з Україною: з'явилися кадри втечі опозиціонерки.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Тимошенко "відходить" від хвороби в елітному маєтку з пляжем та садом: показали володіння політикині.

Також портал Знай.uа писав, що Проти Порошенка і Вакарчука запровадили санкції.