Білоруський "президент", утримувач тоталітарного режиму Олександр Лукашенко після таємної інавгурації, яка відбулася на фоні масових протестів і сутичок незадоволених громадян з силовиками, в дуже жорсткій формі висловився про протестувальників. Також Лукашенко показово похвалив силовиків за розгін людей у Мінську.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки публікації "МБХ Медиа" в мережі Twitter.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Відомо, що в середу, 23 вересня, після "церемонії" Лукашенко виступив перед правоохоронцями і різко прокоментував стихійні протести в країні. Олександр Григорович назвав мітингувальників "поганню" і подякував силовикам за дії щодо розгону незадоволених громадян на вулицях міст.

Зокрема, він "схилився" перед "хлопцями в погонах", які "уособлюють армію" Білорусі за те, що вони місяць тому зупинили "на наших чистих, затишних вулицях Мінська цю погань". Лукашенко висловив силовикам "щиру подяку" і оголосив, що держава "цього ніколи не повинна забути".

Також варто нагадати нашим читачам, що колишній кандидат у президенти Білорусі і активна опозиціонерка режиму Олександра Лукашенка Світлана Тихановська розповіла, чому була змушена покинути територію рідної держави. Про це стало відомо завдяки заяві прес-секретаря Тихановської Анни Красуліної. За словами Красуліної, Тихановська покинула Білорусь через шантаж силовиків, які пригрозили їй фізичною розправою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, у Мінську таємно провели інавгурацію Олександра Лукашенка: "Офіційно обійняв посаду".

Як повідомляв Знай.uа, протести в Білорусі: дані сотень омонівців злили в мережу.

Знай.uа писав, протести в Білорусі: силовики подарували світу головний мем вересня.