Улюблена донька і радник американського президента Дональда Трампа Іванка частенько виходить у світ в стильних образах, дівчина демонструє стильні образи на світських заходах і буквально закохує в себе користувачів мережі.

Читайте Знай в Google News!

Новим яскравим діловим луком Іванка поділилася в мережі Instagram.

Відомо, що днями Іванка Трамп відвідала штат Джорджія в рамках передвиборчої кампанії. Там вона зустрілася для ділової розмови з губернатором штату Брайаном Кемпом і сенатором США від штату Джорджія Девідом Пердью.

Публікація Іванки Трамп, скріншот: Instagram
Публікація Іванки Трамп, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Для ділової зустрічі Іванка обрала білу блузку і спідницю-олівець довжини міді і в клітку від бренду Oscar De La Renta. Стильний наряд радниця поєднала з чорними замшевими туфлями на підборах і з гострим носком.

Такий аутфіт вдало доповнив лаконічно укладене волосся Іванки і звичний нюдовий макіяж з акцентом на губах. Трамп ніколи не забуває про засоби захисту і вдало підбирає їх під свій образ. Цього разу донька президента обрала синю мереживну маску.

Варто нагадати нашим читачам, що станом на 16 жовтня, з 250 мільйонів американських виборців вже віддали свої голоси 17 833 078 або 7.13%. Як і на минулих виборах всі виборці можуть проголосувати поштою або особисто прийти на виборчу дільницю ще до основного дня голосування, яке призначено на 3 листопада.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Трамп погрожує НЛО, США готові до візиту непроханих гостей.

Як повідомляв Знай.uа, Трамп пішов на експериментальне лікування китайської хвороби перед виборами: "Люди так себе не відчувають".

Знай.uа писав, Трамп яскраво обматюкав Іран у прямому ефірі, конфуз на весь світ.