Радник президента США і його донька Іванка Трамп продовжує міжнародне турне по країнах Південної Америки. Політик вже відвідала Колумбію, після чого прилетіла в Аргентину.

5 вересня Іванка Трамп приїхала в аргентинське місто Пурмамарке. Там вона зустрілася з губернатором Жерардо Моралесом і біженцями з Венесуели. У таборі мігрантів донька Трампа вручила гуманітарну допомогу быженцям і проспылкувалася з ними.

А перед чиновниками Іванка Трамп представила проект, який допоможе розширити права і можливості жінок.

На завершення візиту вона вирушила вулицями міста і відвідала магазини, пекарні і підприємства з пошиття одягу, які очолюють аргентинки.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На особливу зустріч політик прийшла в блакитній сукні з яскравим квітковим принтом. Наряд Іванка Трамп вибрала з колекції Proenza Schouler, а його особливістю було велике декольте, делікатно прикрите бантом. Замшеві туфлі на підборах завершили ефектний образ політика.

Яскравий макіяж і нова зачіска підкреслили красу Іванки, а прикраси з перлин додали до її цибулі ніжності.

Новий образ Іванки бурхливо обговорюють в мережі. Донька президента США для багатьох є прикладом красивої і успішної жінки. Дональд Трамп може пишатися своєю спадкоємицею.

Нагадаємо, Іванка Трамп відмовилася від власного бізнесу - донька американського лідера пояснила, що хоче звільнити максимум часу, щоб більше віддаватися роботі в Білому домі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Іванка Трамп показала миле сімейне барбекю

Також Знай.ua писав, Іванка Трамп похвалилася осиною талією і красенем-чоловіком