37-річна донька Дональда Трампа Іванка - справжній приклад для наслідування. Вона поєднує в собі прекрасні зовнішні дані, талант до бізнесу і можливість поєднувати все це з сімейними обов'язками.

Бізнесвумен одружена з сином мультимільярдера Джаредом Кушнером з 2009 року. Пара виховує троє дітей і працює в штабі президента США.

Нещодавно Іванка вирішила в черговий раз нагадати, що вони з чоловіком чудово виглядають разом, і виклала в своєму Instagram спільне фото. На знімку Трамп і Кушер позують в розкішних вечірніх вбраннях.

На Джареді класичні костюм і метелик, а на Іванці - срібляста сукня з поясом, який відмінно підкреслив її осину талію. Вона змогла успадкувати красу у своєї матері, чеської супермоделі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомлялося, кандидатуру Іванки Трамп, доньки президента США Дональда Трампа, можуть розглянути в якості президента Світового банку. Про це повідомляє Financial Times.

Також, крім кандидатури Іванки розглядається кандидатура колишнього постпреда США при ООН Ніккі Хейлі, заступника глави Мінфіну з міжнародних справ Девіда Мальпасса і глави Агентства США з міжнародного розвитку Марка Гріна.

Відомо, що вибори нового президента Світового банку повинні пройти у квітні поточного року.

Відомо, що очолити Всесвітній банк може громадянин США, який є найбільшим акціонером фінустанови. Президента обирає рада строком на п'ять років з подальшою можливістю переобрання.

Нагадаємо, зятя президента США Дональда Трампа Джареда Кушнера звинуватили в тому, що він роками не платив федеральний податок на прибуток, або сплачував значно занижені суми.

Раніше Знай.uа повідомляв, як живе донька Дональда Трампа Тіффані.

Також Знай.uа писав, донька і права рука президента Сполучених Штатів Іванка Трамп зробила несподівану заяву: вона закриває власний бренд одягу Ivanka Trump.