Сьогодні у мами Іванки Трамп і колишньої дружини президента США Дональда Трампа - Івани Трамп, день народження.

Про це повіомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що їй виповнилось 70 років. Саме через це Іванка і опублікувала спільні фото з матір'ю.

На опублікованих кадрах Іванка зображена у рожевій сукні та в обіймах своєї доньки Іванни, яка одягнена у блискучій міні-сукні.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Тож не дивно, що Івана виглядала так ефектно, адже в минулому вона була моделлю - завжди красиво одягалася і була з укладанням і насиченим макіяжем.

Разом з тим варто відзначити, що американський президент Дональд Трамп у суботу 2 лютого США тимчасово призупиняють виконання зобов'язань за Договором про розміщення ракет середньої і малої дальності.

Головнокомандувач США заявив, що не проти б укласти з Росією новий ракетний договір.

"Я сподіваюся, що ми зможемо зібрати всіх у великій і гарній кімнаті і укласти новий договір, який був би набагато кращим. Звичайно, я б цього хотів", - зазначив Дональд Трамп.

Крім того варто відзначити, що кандидатуру Іванки Трамп, дочки президента США Дональда Трампа, можуть розглянути в якості президента Світового банку.

Також, крім кандидатури Іванки розглядається кандидатура колишнього постпреда США при ООН Ніккі Хейлі, заступника глави Мінфіну з міжнародних справ Девіда Мальпасса і глави Агентства США з міжнародного розвитку Марка Гріна.

Відомо, що вибори нового президента Світового банку повинні відбутися в квітні поточного року.

Відомо, що очолити Всемирнай банк може громадянин США, який є найбільшим акціонером фінустанови. Президента обирає рада строком на п'ять років з подальшою можливістю переобрання.

Також варто відзначити, що американський лідер попередив, що може тримати закритими частина федеральних структур протягом декількох років, якщо не отримає від Конгресу гроші на будівництво стіни.

Президент США Дональд Трамп висловив надію на вирішення бюджетної кризи в найближчі дні, проте тут же підтвердив готовність до того, що призупинення роботи низки федеральних відомств триватиме місяці і навіть роки. Про це він заявив журналістам у п'ятницю, 4 грудня.

Нагадаємо, Ліндсі Лохан прикинулася кішечкою і змусила завити весь світ.

Як повідомляв "Знай.ua", Обама назвав найкращі книги, фільми та пісню року.

Також "Знай.ua" писав, що Путін втілив мрію Трампа і Яценюка в Криму.

Іванка Трамп закриває свій бренд одягу і аксесуарів