Дональд Трамп програв вибори в Сполучених Штатах, але він відмовляється це визнавати. Експрезидент США розгорнув активну кампанію в соціальних мережах з вимогою перерахунку голосів. "Ми бачимо ряд заяв про шахрайство з виборцями", написав Трамп в соціальній мережі Facebook.

Його пост вже став приводом для жартів, в тому числі і серед українських блогерів.
Блогер Михайло Голуб написав:" Дід знову в припадку", а Олексій Голобуцький зазначив, що"при Порошенку Трамп не програвав". Крім того, про Трампа вже почали складати Анекдоти. "Трамп навідріз відмовився визнавати свою поразку. Все тому що росіяни не здаються", – так звучить один з них. "Він як Лукашенко, він буде відстрілюватися", пишуть користувачі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Дональд Трамп вже заявив, що не збирається здаватися, і має намір йти до суду, щоб не допустити несправедливості і оскаржити результати виборів. Однак американцям зараз не смішно. Деякі побоюються, що Трамп може максимально "насолити" Байдену в останні дні свого перебування на посаді президента.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, вибори в США, судові поклич Трампа до Байдена, найвища явка за 120 років і карта голосування.

Як повідомляв Знай. ua, Байден практично оголосив про свою перемогу.

Знай. ua писав, Трампа переодягли для гри в гольф відразу після заяв про перемогу Байдена: змінив президентські штани на бузковий наряд.