Мешканка штату Альберта, Канада, Крістіна Шелл подала в суд на свого начальника, який звільнив її за відмову носити ліфчик на роботу.

Про це повідомляє Daily Mail.

Начальник Крістіни, власник гольф клубу Osoyoos наполягав на тому, що бюстгальтер - це обов'язкова річ у вбранні офіціантки. У його поясненнях Крістіні він сказав, що така деталь гардеробу потрібна щоб убезпечити дівчат від докучань з боку постетилей.

Це правило стало для жінки проблемою, оскільки вона вважає бюстгальтери незручними і "жахливими". Вона апелює до того, що чоловікам не обов'язково носити під футболкою додатковий одяг, а оскільки це причина, яка базується на гендерних відмінностях, то вона є порушенням прав людини.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

За законом роботодавці в Канаді не можуть змусити жінку носити незручну для неї уніформу, будь то одяг, туфлі на високих підборах або коротка спідниця.

Зараз інцидент Крістіни Шелл розглядає Комісія з прав людини.

Раніше повідомлялося, що вчені з університету Хельсінкі у Фінляндії з'ясували, що відпустка і додаткові вихідні продовжують життя. Ці дані фахівці озвучили на конгресі Європейського кардіологічного товариства в німецькому Мюнхені.

Про це пише The Independent.

Дослідження, яке тривало протягом 40 років, показало, що ті учасники експерименту, які брали до трьох тижнів відпустки на рік, були в три рази більше схильні до ризику передчасної смерті, ніж ті, хто відпочивав від роботи понад три тижні на рік.

Дослідники також відзначили, що навіть здорова дієта і хороший сон не замінять відпустку. Зокрема, вчені сказали, що ті люди, які займалися спортом і правильно харчувалися, але проводили менше трьох тижнів у відпустці, були схильні до того ж ризику передчасної смерті.

Нагадаємо, ось він ідеал: чоловіки склали портрет найкрасивішої жінки.

Як повідомляв портал "Знай.ua" на сайті Avito з'явилося оголошення про продаж кота британської породи, який нібито є екстрасенсом.

Також "Знай.ua" писав, схоже на кадри "Дзвінка": гола і шалена дівчина потрапила на відео.