Лідер скандального рок-гурту "Ленінград" Сергій Шнуров у своїй манері відповів фанатам, які були обурені його новим кліпом на пісню "Цой".

Відповідний пост він зробив на власній сторінці у соцмережі.

"Бухаю - обурюються. Не бухаю - обурюються. Матюкаюся - обурюються. Не матюкаюся - обурюються ще більше, - написав він.

Варто відзначити, що зовсім нещодавно гурт випустив черговий кліп. Цього разу відеоробота вийшла на пісню "Цой". У сюжет відео покладено історію, як Шнуров розважається на зламаному космічному кораблі: танцює, грає в теніс, п'є шампанське. Але раптом виявляється, що в космосі він не самотній. Новим приятелем Шнурова став милий інопланетянин.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Зазначається, що вчергове режисером кліпу став відомий російський кліпмейкер Ілля Найшуллер. До слова для зйомок у кліпі Шнурову довелося взяти кілька уроків хореографії і освоїти апарат "Невагомість".

Разом з тим варто додати, що у російських ЗМІ не вщухають обговорення виходу лідера групи "Леннінград" Сергія Шнурова у світ з 27-річною Ольгою Абрамовою.

Спочатку особистість таємничої незнайомки була загадкою для ЗМІ, але поступово починають з'являтися факти з життя Олі. Обраницю виконавця звуть Ольга Абрамова і вона дочка екс-глави служби безпеки Уральської гірничо-металургійної компанії. У дівчини є освіта за спеціальністю "Міжнародні відносини" в МДУ. Крім того, якийсь час дівчина навчалася в Лондоні.

Подруги Ольги шокировані її вибором і не можуть зрозуміти, що може пов'язувати скандального рок-музиканта і таку позитивну дівчину. Також повідомляється, що близько чотирьох років тому вона перервала стосунки з усіма своїми друзями.

Відомо, що після церемонії GQ, на якій Шнурова і Абрамову помітили разом, вони поїхали для продовження вечора в готель. На заході Шнуров активно показував своє ставлення до дівчини, але багатьом такий прояв почуттів здався фарсом. Ходять чутки, що Абрамова просто заплатила музиканту за такий маркетинговий хід.

Ленинград — Цой

Нагадаємо, Кіркоров вирішив влаштувати "дідовщину" Кріду та Тіматі.

Як повідомляв "Знай.ua", Гудков більше не приховує своїх почуттів до Кіркорова.

Також "Знай.ua" писав, що розкрито особистість нової коханки співака.