Як відомо, конкуренція на російській поп-сцені дуже висока. Тому Кіркоров вирішив приступити до рішучих дій.

Нещодавно Тіматі разом з Єгором Крідом вирішили, що їм вдасться заробити золоті гори на Філіпі Кіркорові.

Кіркоров

Багато користувачів вважали, що «Ібіца» - це останнє, на що здатний поп-король, але не минуло й тижня, як він довів усім зворотне.

Його спільна робота з лейблом Black Star вилилася в новий хіт «Колір настрою чорний».
Як ви вже зрозуміли, все це є продовженням оригінальної композиції, з якої Кіркоров відкрив нову сторінку своєї творчості, але публіці вистачило і цього для того, щоб в лічені години зробити композицію і кліп на неї вірусними.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Кіркоров

Хоча Тіматі і все на Black Star напевно вже потирають руки в очікуванні легкого прибутку, поки що все складається по-іншому Кіркоров в шоу-бізнесі вже тертий калач і, в першу чергу, піклується про власні інтереси.

Так що можна зробити висновок, що поп-король з легкістю «підніме великі гроші” на Тіматі і Кріді, тому як до нього потягнеться вже інша аудиторія.

співаки

Показавши, хто головний, Кіркоров знову почне міркувати про те, який подальший крок зробити, щоб вразити своїх фанатів ще сильніше.

співаки

Будемо спостерігати за цим естрадним "поєдинком", робіть ставки.

До слова, популярний російський репер Єгор Крід випустив на лейблі Black Star новий кліп, записаний спільно з Філіпом Кіркоровим з гучною назвою "Колір настрою чорний".

Ролик, опублікований на YouTube лейблу, знятий за мотивами одного з попередніх видеохітів Кіркорова — кліпу "Колір настрою синій".

співаки

У ролику Філіп Кіркоров, вбраний у розлогі пір'я, приходить в гості до Тіматі і Єгору Криду і домовляється про спільну роботу. Пізніше він з'являється в кадрі в чорному одязі і лежить в кріслі татуювальника.

У музичному відео хіп-хоп-виконавець Тіматі пропонує Кіркорову стати членом лейблу Black Star, після чого співак разом з Кридом спускаються в підвал і переодягається в чорні шати. В одному з епізодів виконавці постають в образах персонажів серіалу "У всі тяжкі" Уолтера Уайта і Джессі Пінкмана. В кінці кліпу в Кріда стріляють з пістолета в помсту "за нашого короля Філіпа Бедросовича".

У кліпі є дуже багато реклами різних продуктів і сервісів.

Раніше ми повідомляли про те, що Філіп Кіркоров та Микола Басков зняли гумористичний кліп не пісню "Ibiza". Сюжет побудований навколо суперництва між співаками, які влаштовують один одному підлості. Кіркоров перекидає кабінку біотуалету, в якій знаходиться Басков.

співаки

За сюжетом співаки починають робити один одному дрібні капості, однак під кінець їх протистояння набуває все більш убивчі форми, від підпалювання одягу на тілі до ошпарювання окропом і відкушування носа. Відео закінчується жорстокою бійкою артистів і загибеллю обох.

У кліпі знялися Сергій Шнуров, Гарік Бульдог Харламов, Андрій Малахов і ряд інших персон шоу-бізнесу.

На початку кліпу артисти продемонстрували, що не позбавлені самоіронії.

Нагадаємо, днями стало відомо, що у Махачкалі скасовано концерт репера Елджі.

Як повідомляв Znaj.ua, одна з найвідоміших моделей світу Джіджі Хадід дала їжу для роздумів багатьом популярним кутюр'є.

Також Znaj.ua писав про те, що світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram дуже пікантними знімками. Так, нещодавно знаменитість позувала у відвертому білому боді, показавши пишні форми.