Міжнародна група вчених у ході дослідження зробила висновок щодо популярного алкогольного напою. З'ясувалося, що пиво може поліпшити серцеву діяльність і знизити ризик виникнення серцево-судинних захворювань.

Такі висновки медиків не означають, що тепер можна пити його у величезних кількостях. Фахівці попереджають про негативні побічні ефекти пива, як і будь-якого іншого алкоголю. До того ж, для хорошої роботи серця важлива помірність.

Ефект від регулярного вживання пива може виявитися таким же, як при регулярному вживанні хорошого вина в малих дозах.

Дослідники додали, що у пива рекомендована доза становить одна склянка для жінок і дві склянки для чоловіків.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Крім того, хмільний напій містить велику кількість антиоксидантів, калію, магнію, йоду і фосфору. Саме вони і будуть сприяти зміцненню серцево-судинної системи.

Також пиво містить великий обсяг хмелю, який допомагає організму боротися із зайвими кілограмами і перешкоджає розвитку цукрового діабету і гіпертонії.

Проте вчені нагадали і про побічні ефекти надмірного вживання цього алкогольного напою. Вся справа в фитоэстрогенах, які містяться в пиві, вони діють на організм, як і гормони.

Нагадаємо, мексиканські вчені перевірили текілу для схуднення, допомогло. Цей алкогольний напій допомагає людині "скинути зайве".

Як повідомляв "Знай. ua", Coca-Cola порадує любителей "травички". Компанія розповіла про новий напій.

"Знай. ua" писав, що цей симптом багато ігнорують, але він запросто може вас вбити. Експерти стверджують, що вкрай важливо звертати увагу на головний біль.