Іноді люди витрачають дуже багато сил на те, щоб здаватися красивими і доглянутими. А іноді, ці старання переростають у кропітку надмірну працю. І далеко не завжди це закінчується відмінними результатами. Ось наприклад, деякі помилки у догляді за шкірою вже перетворилися на звичку.

Такі речі просто вбивають шкіру і сприяють її старінню. Ось вам порада, позбавтеся від цих п'яти звичок і ваша "шкура" скаже - велике спасибі, і не раз ще віддячить в майбутньому.

Неправильне покриття захисними засобами

Під час нанесення сонцезахисного крему на обличчя більшість людей пропускають як мінімум 10% поверхні шкіри. Крем повинен покривати шкіру навколо очей, уздовж лінії волосся, вух та підборіддя знизу, в цих місцях шкіра особливо вразлива.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Зловживання масками

Шкіра обличчя потребує глибокого очищення, зволоження і живлення за допомогою масок, але ці процедури не призначені для щоденного використання.

Надмірне споживання кави та чаю

Помірноме вживання чаю та кави буде корисним для шкіри, але якщо пити їх занадто часто, то надмірне надходження кофеїну забере з шкіри вологу, буде сприяти появі зморшок. Денна порція кофеїну не повинна перевищувати 300 мг, стільки міститься в трьох чашках кави.

Сон обличчям в подушку

Якщо кожну ніч спати по вісім годин на одному боці або обличчям в подушку, то в перспективі це призведе до утворення складок на шкірі.

Неправильний догляд за бровами

Якщо вищипувати брови пінцетом, то волоски видалятимуться без кореня, вони ламаються на рівні поверхні шкіри, вростають і викликають запалення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я Уляна Супрун вирішила попередити українців про небезпечну хворобу. Вона розповіла про те, що турбота про стан здоров'я, коли вона стає нав'язливою, може нашкодити. Цей синдром називають health anxiety або ж тривога про здоров'я.

Варто нагадати, що модниці постійно вигадують щось нове, щоб прикрасити себе, але часто їх фантазія переходить всі межі розумного. Якщо раніше представниці прекрасної половини людства часто живі квіти вплітали у волосся, то цього разу в хід пішли цілі букети, які деколи досягають метра у висоту.

Нагадаємо, вчені розповіли, як інтим впливає на старіння.

Як повідомляв Знай.uа 5 порад, які врятують від усіх хвороб.

Знай.uа писав, лікарі попередили про страшні наслідки статевого утримання.