Жіночі штани - це найбазовіша частина гардеробу. Тим більше в наш час, коли жінки надають перевагу більш зручним і практичним штанам над спідницями і сукнями. За статистикою дівчата надягають штани в чотири рази частіше, ніж спідниці і в цьому немає нічого дивного: штани можна одягнути в будь-яку погоду. Проте, виникають ситуації, коли не дуже підковані у стилі дівчата тільки псують свій образ неправильно підібраним "низом". Читайте про те, які брюки краще викинути зі свого гардеробу прямо зараз.

Світлі брюки в обтяжку

Облягаючі штани завжди будуть залишатися в тренді, але варто пам'ятати, що надягати їх можуть тільки дівчата з підтягнутою фігурою. Якщо ви не можете похвалитися шикарною фігурою, то забудьте про обтягуючі брюки світлих відтінків. Вони не тільки підкреслять всі ваші недоліки, додавши пару зайвих кіло, але і просто зроблять з вас "селюка".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Завужені брюки

З звуженими штанами теж варто поводитись дуже обережно. Деякі фігури такі штани роблять схожими на трикутник. Якщо у вас занадто широкі стегна або котрие ноги забудьте про такий фасон штанів і зосередьтеся на варіанти з прямим кроєм.

Брюки з блискавкою збоку

Штани з блискавкою збоку виглядають непривабливо. Якщо заправити в них топ, ви тільки підкреслите все зайве на животі. Якщо ж носити такі брюки з топами навипуск, блискавка буде стирчати, додаючи образу "дешевизни".

Якщо ви любите штани, але у вас є особливі місця, які потребують коригування, то ідеальним варіантом будуть штани широкого крою або класичного прямого. А також зверніть увагу на високу посадку, такий фасон ідеально формує красиву талію.

Нагадаємо, чоловіки розповіли про свої голові модні табу в жіночому гардеробі.

Раніше Знай.ua повідомляв, від яких речей потрібно позбутися, якщо ви хочете виглядати як красива і успішна дівчина.

Також Знай.ua писав, ми назвали головні модні тренди осені 2018.