З початку року YouTube аккаунт телеканалів "Футбол 1" / "Футбол 2" виріс на 125 тисяч чоловік і загальне число підписників зараз становить 328 тисяч.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що за кількістю підписників український акаунт набагато випереджає британські гіганти BBC Sport та Sky Sports Football.

Крім того відзначається, що лише у вересні сумарна кількість переглядів відео на українському каналі всесвітнього відеохостингу перевищила більше 10 мільйонів переглядів.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Більше того, якщо переглянути активність на каналі за весь період роботи в YouTube становить 153 млн. За цим показником телеканали "Футбол 1" / "Футбол 2" випереджають в YouTube канали Sky Sports Football і BBC Sport.

Відзначимо, що обліковий запис телеканалів "Футбол 1" / "Футбол 2" є беззаперечним лідером футбольного сегмента в українському YouTube.

Також варто відзначити, що найбільшу кількість переглядів зібрало відео героїчного спасіння Олега Гусєва Джабою Канкавою під час матчу "Дніпро-Динамо". На даний момент він зібрав близько 2,8 мільйона переглядів.

Разом з тим варто відзначити, що Сергію Каневу, колишньому журналісту Центру управління розслідуваннями (ЦУР), довелося "терміново покинути Росію".

Двоє колишніх співробітників ЦУР, джерело в оточенні Михайла Ходорковського, а також один із співробітників МБХ Медіа, де публікувався Канів, підтвердили інформацію про втечу.

Нещодавно, в інтерв'ю телеканалу "Дощ", Михайло Ходорковський розповів, як одного з його співробітників вивезли з Росії. За його словами, по відношенню до певного журналіста готувалася провокація, в ході якої його планували звинуватити в підготовці теракту проти президента Росії Володимира Путіна.

Каневу стало відомо, що його хочуть звинуватити в спробі з'ясувати маршрут пересування кортежу Путіна.

Як повідомляє джерело, Сергій Канів знаходиться в одній з країн Прибалтики. Правозахисник, який працює там, підтвердив, що знає про переїзд Канева.

Російський журналіст Леонід Парфьонов заспівав українською та порівняв Вакарчука з Висоцьким

Нагадаємо, DZIDZIO показав свій "Перший раз".

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк показала закулісся "Танці з зірками".

Також "Знай.ua" писав, що осатаніла Ніцой в пух і прах рознесла Зеленського та запроданців з "95 Кварталу".