У цьому сезоні модницям неймовірно пощастило з розмаїттям фасонів взуття. Вибрати можна як максимально оригінальні, так і максимально зручні варіанти. Детальніше про це читайте у матеріалі Clutch.

Ботильйони з леопардовим принтом

Ботильйони з леопардовим принтом – хіт сезону осінь 2018. Їх можна носити з укороченими джинсами, брюками або спідницями плісе.

Білі ботильйони

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Можливо, восени носити білі черевики не зовсім практично, але дуже модно. Вони добре будуть виглядати з спідницями або укороченими джинсами.

Черевики челсі

Чоботи-челсі вже кілька сезонів тримаються в трендах. У цьому сезоні особливо популярні челсі в поєднанні з легкими сукнями і чоловічими куртками.

Спортивні черевики, кросівки

Кросівки все ще відмінно виглядають з сукнями і не здають своїх позицій вже кілька сезонів.

Взуття на невеликому каблуці

Цей тренд увірвався з подіумів прямо на вулиці і справді виглядає вражаюче.

Чоботи і широкою халявою

Чоботи, що збираються в гармошку халявою добре виглядають з сукнями середньої довжини. При цьому колір або матеріал не важливий, головне - саме халява.

Ботильйони-шкарпетки

Тренд минулого сезону не збирається йти. У цьому сезоні ботильйони, які щільно облягають ногу і ступню, можуть бути не тільки гостроносими на маленькій шпильці, але з округлим або з квадратним носком з більш стійким каблуком.

Чоботи в ковбойському стилі

Ковбойські чоботи - це дуже модне і оригінальне рішення. Особливо круто вони виглядають з сукнями, але і про джинси не забувай.

Нагадаємо, одягаються знаменитості в залежності від знаку Зодіаку.

Раніше Знай.ua повідомляв, які предмети гардероба потрібно негайно викинути, щоб не виглядати як "селючка".

Також Знай.ua писав, чоловіки назвали свої головні табу в жіночому гардеробі.