Американська актриса та модель Софія Вергара стала зіркою нової реклами нижньої білизни Stella McCartney Lingerie в підтримку боротьби з раком грудей.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що відома британська дизайнерка Стелла Маккартні представили щорічну колекцію білизни у підтримку жінок з раком молочної залози.

Адже ще зовсім нещодавно її мати, яка страждала від цієї ж хвороби пішла з життя. Саме через це жінка щороку саме таким чином привертає увагу людства до цього небезпечного захворювання.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Крім того у рамках нової промо-кампанії Breast Cancer Awareness 2018 відома американська супермодель Софія Вергара позувала у брендовій білизні, прикрившись лише тоненьким кардиганом.

Відзначається, що Вергара також позувала у ніжно-рожевому комплекті нижньої білизни, який значно підкреслив її пишні форми.

Разом з тим варто відзначити, що багато жінок заздрять ідеальній фігурі Дженніфер Лопес, хоч і розуміють, що за цим стоїть неймовірна робота над собою. Дивлячись на неї хочеться зробити такий самий нелегкий шлях.

Функціональні тренування

Дженніфер Лопес в першу чергу намагається тренувати все тіло. Вона використовує функиональные тренування і гирями і гантелями. Тренування включає в себе вправи в статиці і динаміці.

Аеробне навантаження на сходах

Дженніфер часто тренується на сходах, таке навантаження дуже ефективне для роботи зі стегнами і сідницями. Чергуючи підйоми і спуски в роботу включаються різні м'язи, при цьому розвивається витривалість, одне з фізичних якостей тіла людини.

Силові вправи в залі

Дженніфер часто використовує силові навантаження. Співачка любить займатися як з вільними вагами, так і на тренажерах. Вона намагається робити між вправами дуже маленькі перерви.

Нагадаємо, величезний зад Ани Чері розірвав джинси по швах.

Як повідомляв "Знай.ua", величезні кулі Хлої Кхан вистрибнули з топіка прямо на вулиці.

Також "Знай.ua" писав, що Ратаковські жахнула фанатів новим фото.

Дженніфер Лопес та її коханий Алекс Родрігес захопилися парними тренуваннями