Іноді туристичні розваги бувають не просто екстремальними, буває, що вони переростають на дуже небезпечні ігри. Так, у канадському акваріумі у Торонто невідомий турист "в чому мати народила" стрибнув до резервуару з акулами й вирішив трохи поплавати.

Про цей дивний інцидент пишуть канадські ЗМІ. Відеозапис з екстремальним запливом опубліковано в мережі багатьма очевидцями.

Шоу відбулося під час вистави в "Небезпечній лагуні" акваріума Ріплі. Охорона попросила чоловіка вибратися "на берег", однак той підплив до них, посміхнувся і пірнув назад, викликавши захват на трибунах.

До прибуття поліції плавець встиг втекти. Увага, відео не для людей зі слабкими нервами і суворо 18+!!!

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Це перший інцидент такого роду за всі п'ять років роботи акваріуму. За словами працівників установи, акули проігнорували невідомого, "але вони - дуже непередбачувані тварини, особливо якщо їх налякати".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в усьому світі під час сильних штормів океанські глибини підносять дивовижні сюрпризи. Вони викидають на берег дивних монстрів, які здаються прибульцями з інших світів.

Навіть досвідченим фахівцям часом важко ідентифікувати знайдені останки через сильне розкладання м'яких тканин, відсутність частин скелета.

Описи очевидців емоційні, але не інформативні: "Це чудовисько", "Воно вкрите шерстю", "Виглядає живим" й цим не вичерпуються коментарі.

Варто нагадати, що в озері Північно-Шотландського нагір'я вдалося сфотографувати щось незвичайне. З першого разу так і не зрозумієш, що оселилося у воді. Створення темного кольору плавало в озері. Цікаво, що під час свого руху воно згинало спину і рухалося без різких рухів.

Складалося таке відчуття, що істота переміщається суворо за маршрутом. Потрібно також зазначити, що при цьому вода розходилась на досить велику відстань з утворенням хвиль.

Нагадаємо, зірки світового кіно голяка "захистили" морських жителів.

Як повідомляв Знай.uа летюча риба перерізала горло туристці.

Знай.uа писав, диявольська акула потрапила в фотопастку, кадри не для слабкодухих.