Вегетаріанка поправилася, щоб показати своїм підписникам методи схуднення "без жертв". Читайте в матеріалі Clutch про те, як молодій американці вдалося схуднути на вегетаріанській дієті.

21-річна Райлі Хемсон завоювала популярність у Instagram своїм феноменальним схудненням. За рік 115-кілограмовій жінці вдалося скинути 25 кілограм.

Дівчина вирішила завести аккаунт в соцмережі тільки твердо наважилась на преображення. Вона стала описувати весь процес схуднення, то з якими проблемами вона стикається, як тренується і харчується.

"Я бачила, яких результатів добиваються мої підписники. Плюс до всього, я підписалася на тих, хто, як і я, хотіли позбутися ненависної зайвої ваги. Я була впевнена – якщо вони змогли, то і я зможу", — пише Райлі.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За професією дівчина – парамедик. Вона зважилася схуднути після того, як зрозуміла, що зайва вага - це причина багатьох проблем не лише тіла, але й душі.

Райлі почала пропагувати здоровий спосіб життя, правильне харчування і заняття спортом. Дівчина вчить своїх підписників любити себе, вирішуючи в першу чергу психологічні проблеми, лише потім "хапаючись" за фізичні.

Вона поділилася тим, що вже багато років дотримується вегетаріанського харчування, а зайву вагу набрала через велику кількість продуктів, що містять вуглеводи. Своїм профілем дівчина надихає людей вживати правильну їжу і поважати свій організм.

"В інтернеті і на обкладинках журналів ми завжди бачимо стрункі і підтягнуті тіла без грама целюліту і зайвої ваги. Я вважаю, що повинна показати людям правду, щоб вони змогли зрозуміти, що не самотні. Трансформацію потрібно починати з любові до себе, а не з ненависті".

Нагадаємо, названі найпопулярніші та неефективні дієти. Вони не тільки не дозволять скинути ні грама, але і можуть зіпсувати нерви.

Як раніше повідомляв Знай.ua, яєчна дієта вважається ефективною для схуднення і такою, що відмінно "вбиває" почуття голоду.

Також Знай.ua писав, як деяким дівчатам вдається ніколи не товстішати.