Чи варто говорити, що Хелловін - найкращий час для перегляду фільму жахів, особливо якщо ви не фанат гучних вечірок. Ось які фільми варто подивитися у наймоторошнішу ніч:

Наречена Франкенштейна (1931)

Що вже говорити, цей фільм класика жанру. Він є першою та найуспішнішою екранізацією роману Мері Шеллі про Франкенштейна. До перегляду обов'язково!

Психо (1960)

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів
Показати ще

Це один з найвідоміших фільмів великого Альфреда Хічкока. Навіть зараз фільм виглядає страхітливо, адже він поставив усі стандарти ідеального трилера.

Дитина Розмарі (1968)

Фільм великого Романа Поланскі входить в список 250 найкращих фільмів за версією IMDb. Він створив цілий жанр фільмів жаху про народження антихриста.

Exorcist (1973)

Цей фільм став одним із найбільш рейтингових за всю історію американського кінематографу. На зйомках стрічки про одержиму дияволом дівчинку навіть ассистував справжній екзорцист.

Хеллоуїн (1978)

Вважається, що цей фільм мав величезний вплив на весь жанр "жахів". До речі, цю стрічку створювали під сильним впливом вищезгаданого фільму Хічкока.

Сяйво (1980)

"Сяйво" Стенлі Кубрика багато хто вважає одним з найкращих фільмів в історії. Ще б пак, цей похмурий і страшний трилер знято по книзі "короля жахів" Стівена Кінга.

Полтергейст (1982)

Цей фільм після релізу нібито став проклятим. Дійсно, з акторами траплялися дивні, часом містичні речі.

Мовчання ягнят (1991)

Фільм завоював одразу 5 статуеток "Оскар" у 5 найпрестижніших номінаціях. Ні одному фільму згодом цього не вдавалося.

Шість демонів Емілі Роуз (2005)

Цей фільм можна вважати одним з найстрашніших в історії, а найстрашніше тут те, що він заснований на реальній історії дівчата, одержимої бісами.

Закляття (2013)

Цей фільм також заснований на реальній історії сім'ї Перон, які стверджували, що жили в оточенні привидів.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала своїм шанувальникам образ на Хелловін.

Раніше Знай.ua повідомляв, Кайлі Дженнер показала перший костюмчик дочки на Хелловін.

Також Знай.ua писав, відомий супермаркет налякав покупців перед Хеллоуїном.