Чи стикалася ти з тим, що щоранку прокидаєшся як панда, з величезними мішками під очима та синцями? Тоді тобі потрібна ця стаття від Clutch.

Позбутися від синців можна з допомогою цих простих порад:

Приклади що-небудь холодне

Позбавитися від набряків під очима можна, приклавши до них що-небудь холодне. Це може бути, наприклад, шматочок льоду або компрес з ватяних дисків, змочених у крижаній воді.

Використовуй маски

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Найдієвішим натуральним засобом у боротьбі з мішечками вважається суміш соку алое (2 ст. л.) та огірка (0.5 ч. л.), її необхідно наносити на ніч, перед сном. А вранці вже змити.

Випий багато води

Постарайся пити якомога більше води протягом дня. Дуже часто набряки з'являються внаслідок затримки води в організмі.

Купи спеціальний засіб

У наш час магазини косметики пропонують величезний вибір всіляких масок для обличчя, патчів під очі і спеціальних кремів та гелів.

Висипайся

8 годин здорового сну і ти забудеш про такий аксесуар, як мішки під очима. Також краще всього спати на спині, а не на животі, щоб рідина не притікала до обличчя.

Подбай про очах

Шкіра навколо них дуже чутлива, тому важливо за нею правильно доглядати: як мінімум, не забувай про зволожуючий крем.

Відвідай лікаря

Можливо, твої мішечки під очима пов'язані з серйозним захворюванням внутрішніх органів. Мононуклеоз, дерматит, алергія і ще безліч неприємних захворювань, що можуть супроводжувати мішки під очима. Звернися до хорошого фахівця, який тебе проконсультує.

Нагадаємо, знаменитості показали шанувальникам своє обличчя без макіяжу.

Раніше Знай.ua повідомляв, гаряча кава набагато корисніша від крижаної. До такого висновку прийшли хіміки з Університету Філадельфії і Томаса Джефферсона після порівняння рівня антиоксидантів у напоях.

Також Знай.ua писав, симетрія лица змінюється з віком людини. До такого висновку прийшли дослідники з лікарні Гори Оберн.