У Туреччині під час офіційної зустрічі президента України Петра Порошенка та Вселенського патріарха Варфоломія було зроблено знімок, на який випадково потрапила вельми "ділова" кішка чи кіт, невідомо. У соціальних мережах користувачі активно обговорюють цей цікавий момент.

Так, український президент спільно з предстоятелем Константинопольської церкви виходили з будівлі після переговорів, але біля виходу на парапеті однієї з колон нахабно всілася кішка.

У Туреччині ці тварини "гуляють" абсолютно скрізь. Концентрація "вусатих" в цій країні дуже велика, для місцевих мешканців це вже буденність. Про це пише "Обозреватель".

Поява кішки на знімку з високопоставленими особами викликала захоплення у користувачів мережі:

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"А триколірна кішка – добра прикмета", – написала синоптик Наталія Діденко.

"Якщо згадати папське благословення Україні і напад ворон, то це фото дуже навіть гріє", – пишуть користувачі.

"Стамбул – місто котів. Вони живуть на вулицях у своїх схованках цілими колоніями, ними займаються городяни. А коти рятують людей від гризунів. Біоциноз".

Варто нагадати, що Томос про автокефалію Української православної церкви буде особисто вручений Вселенським патріархом Варфоломієм майбутньому предстоятелю єдиної, і нарешті автономної Української Православної Церкви. Про це повідомляє прес-служба президента України Петра Порошенка, публікуючи "Угоду про співпрацю і взаємодію між Україною і Вселенським Константинопольським Патріархатом".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в суботу, 3 листопада в Стамбулі український президент Петро Порошенко і Константинопольський патріарх Варфоломій підписали угоду про співпрацю і взаємодію між Україною та Константинопольським патріархатом. Порошенко заявив, що українці молилися за те, щоб Господь послав їм єдину православну автокефальну церкву.

Нагадаємо, розбив десятки могил: за відмороженого попа-гонщика взялися вищі сили.

Як повідомляв Знай.uа Вселенський Патріарх розповів про майбутнє української церкви.

Знай.uа писав, стало відомо, як назвуть нову українську церкву.