Наші предки вірили в те, що смерть не є кінцем існування. Зі смертю не відбувається загибель особистості, а лише її перехід до нового життя. Сны можуть попередити про неї.

Зі смертю, як вважали раніше, відбувається початок таємничого загробного буття. Існують сни, в яких образів, предметів і знаків можна дізнатися, що зовсім скоро настане ваш час і життя наближається до завершення.

Деякі вважають все це лише забобонами, якими люди в давнину намагалися пояснити незрозумілі явища. Інші люди переконані, що сакральні знання існують і віщі сни.

новий будинок, будівництво будинку;

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

поглиблення в землі, ями, глибокі колодязі, копання колодязя;

падаючу з небосхилу зірку;

річку або переправу через річку;

темну, брудну воду;

каркающего ворона;

копання або розгрібання землі, копання грядок, свіжу оранку; привид; кладовищі, похорон, труну;

переміщення вниз (наприклад, людині сниться, що він падає в яму, спускається кудись або тоне).

Крім того, провісниками смерті служать побачені:

  • Випадання волосся, зубів або бороди. Вважається, що якщо уві сні зуб випадає з кров'ю або болем, то це обіцяє смерть близької людини. А якщо немає ні болю, ні крові – це означає смерть далекого родича.
  • Колір зазвичай уві сні, як і погода не запам'ятовуються. Однак, якщо після пробудження ви точно пам'ятаєте тварин або речі білого або чорного кольору, то це може бути поганим знаком.
  • Наприклад, смерть віщують побачені уві сні білі квіти; ліжко, простирадло, сукня білого кольору, білий кінь, а також чорну хустку, чорна собака. Бачити уві сні чорний поїзд або збирати чорні ягоди - до смерті.
  • Померлі родичі, які кличуть за собою, також є поганим знаком. Провісником смерті може служити обід у сні з покійним.

Нагадаємо, 6 простих способів позбавитися від безсоння. Готуємося до сну відповідально.

Як повідомляв Знай. ua, ці 15 ознак розкажуть, чи є у вас екстрасенсорні здібності. Люди, що володіють такими якостями можуть вважати себе екстрасенсами.

Знай. ua писав, що медики виявили "ген дрімоти". Денний сон просто-таки життєво необхідний деяким людям. До такого висновку прийшли японські вчені з Університету Цукуба, пише Independent.