Гинекологи і акушери часто у своїй практиці стикаються з курйозними ситуаціями. Деякими з них вони поділилися щоб ми могли посміятися від душі. Передає Clutch.

Курйоз № 1 "Втрачений презерватив"

"Прийшли якось до мене двоє закоханих, хлопець і дівчина. Питаю в них, які власне скарги. А вони мнуться, переглядаються, червоніють. Виявляється, вони під час занять сексом… презерватив "втратили" у піхву дівчини. Кажуть, шукали-шукали, але так і не знайшли.

Повела я дівчину на крісло, оглянула. Ясно що ніякого презерватива всередині не виявилося. Напевно, шукати треба було не там".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Курйоз № 2 "Забудькуватість"

"Прислали до мене вагітну для взяття мазків. Сказала їй лягати на крісло, а сама відвернулася, щоб приготуватися. Повертаюся: дівчина лежить на кріслі з виглядом повної готовності. Та ось тільки сукню вона зняла, а труси - ні.

Я засміялася, кажу їй: "Ви дещо забули зняти". Як вона збентежилася! Сказала, що забула, що на ній є трусики".

Курйоз № 3 "Шоколадна пристрасть"

"Прийшла на прийом схвильована парочка. Виявилася, що вони вирішили урізноманітнити свій петтінг. Горе-коханець в пориві пристрасті засунув дівчині "туди" шоколадний батончик, а він застярг.

Біда в тому, що не тільки вони, але і я не зміг дістати предмет із дівчата. Довелося видаляти під наркозом".

Курйоз № 4 "Сюрприз в ліфчику"

"Жінка на огляді, в анамнезі сказано, що молода мама. Прийшла через дискомфорт у піхві після сексу з чоловіком. Все виявилося досить прозаїчно, поки я не почав оглядати її груди.

Вона знімає ліфчик, а звідти лушпиння від насіння посипалося. У мене очі на лоб. А вона каже, що їй дитина туди накришила".

Курйоз № 5 "Не повірили, що народжує"

"Майже 6 ранку. До пологового приїхала легкова машина, з якої вивалилося сімейство з вагітною жінкою на чолі. Вагітна квітуча, усміхнена. Зустрічала їх на вході чергова.

Вагітна:

— А я народжувати!

Чергова:

— Так по Вас не видно!

Вагітна:

— Але в мене перейми!

Чергова:

— А чого тоді посміхаєтеся?

— Так я ж народжую! Пустіть.

— Я, знаєте, скільки породіль бачу?! У Вас би хоч око скривилося!

Виявилося, що у неї вже відійшли води, а вона щаслива. Ось як буває!"

Нагадаємо, з'явилася нова надія в лікуванні поширеного гінекологічного захворювання.

Раніше Знай.ua повідомляв, 8 причин відмовитися від сексу під час вагітності.

Також Знай.ua писав, які небезпеки підстерігають любителів щоденного сексу.