1. Виймайте навушники з роз'єму за штекер, а не за провід. Якщо вам необхідно від'єднати навушники від аудіопристрої, візьміться за штекер і вийміть його з гнізда. Провід може порватися, або ж выдернуться разом з проводами, в той час як пластик навколо штекера здатний витримати набагато більші навантаження.

2. Виймайте штекер з гнізда впевнено, але не різко. Виймаючи штекер з гнізда, впевнено візьміться за нього і вийміть. За кабельне тб краще не зволікати, інакше навіть якісні навушники рано чи пізно перестануть працювати і порвуться.

3. Не кидайте навушники на підлозі. Цілком очевидно, що лежать на підлозі навушники можна випадково пошкодити, і ймовірність цього дуже висока. Найкраще залишати їх на столі, або ж на полиці вашої шафи.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

4. Не залишайте навушники у вухах. Якщо ви не використовуєте навушники, не залишайте їх у вухах. При спробі встати з навушниками, які підключені до ноутбука, ви ризикуєте розбити навушники, так і ноутбук.

5. Якщо не користуєтеся навушниками, зберігайте їх кабель в змотаному стані. Це особливо важливо для портативних навушників без плетеними обмотки на кабелі. Однак, загинати особливо не варто, щоб у разі розплутування не порвати їх. До того ж, не варто сильно перегинати кабель біля штекера.

Нагадаємо, що вчені вважають, що низьковуглеводні дієти можуть привести до зниження розумової активності.

Як повідомляв портал Знай.uа, багато жінок мріють про те, щоб їсти все підряд і не поправлятися. Виявляється, фахівці вже впритул наблизилися до того, щоб винайти такий "навичка".

Також портал Знай.uа писав, що вживання в їжу зелених листових, помаранчевих і червоних овочів, ягід і апельсинового соку перешкоджає втрати пам'яті.