Кохання дійсно сліпе, інакше як ці люди змогли полюбити один одного? Вони абсолютно не підходять один одному, а разом виглядають як мінімум дивно. Однак, думка суспільства анітрохи не завадила їх союзу. Про це передає Clutch.

1. "Слон і Моська": Францинальдо да Сілва Карвалью і Елісані-да Крус-Сілва

У цієї пари найбільша різниця в зрості, коли жінка вища за чоловіка — 45 см. Зріст Францинальдо всього 165 см, у той час як його дружини — 210 см. Тим не менш, популярна на весь світ пара щасливо живе в шлюбі.

2. Рокіровка статей від Арін Ендрюс та Кеті Хілл

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ця пара на перший погляд здається абсолютно звичайною. Їх особливість прихована: насправді вони обидва трансгендери. Арін і Кеті змінили стать до того, як зустріли і полюбили одне одного.

3. Франсуа Фернандес і Мадлен Франціні

Це найстаріша у світі пара, що зіграла весілля, коли нареченому було 96 років, а нареченій 94. Престарілих молодят навіть занесли до Книги рекордів Гінесса.

4. Тайлер Зігель і Рене Кляйн

Деякий час тому Тайлер і Рене були парою, якій багато хто заздрив: він - статний військовий, вона - весела красуня. Однак, з війни в Іраку Зігель повернувся повністю спотвореним: його спалене обличчя перетворилося на глиняну маску. Дівчина не покинула коханого і весілля між ними все ж відбулося.

5. Верн Тройер та Женев'єв Галлен

Крихітний актор Верн Тройер зустрічався з ефектною блондинкою, зріст якої складає 188 см. Майже метрова різниця не завадила парі прожити разом кілька щасливих років.

6. Санеле Масілела і Хелен Шабангу

Ці молодята мають найбільшу різницю у віці. Нареченому Санеле на момент весілля було всього 8 років, у той час, як його нареченій Хелен — 61. Звичайно ж, їхній шлюб не був офіційним і заключився швидше як ритуал.

7. Віктор Гюго Пералта та Габріела Пералта

У цієї пари найбільша кількість тілесних модифікацій на двох. Їх тіло повністю покривають татуювання, язики роздвоєні, у вухах тунелі, а також у них сумарно 50 сережок і 11 імплантатів.

Нагадаємо, дочь подала на батьків в суд за оголені фото в соцмережах.

Ранее Знай.иа повідомляв, рводії видали 4-річну дочку заміж за 29-річного чоловіка.

Знай.иа писав, автор "Сутінків" пояснила здатність безкровного Едварда займатися сексом.