Любов – це почуття, яке об’єднує усіх, незалежно від віку, країни чи раси. Ця пара яскравий цьому приклад. Нині Джеймі та Ніккі Персон виховують двох малюків – мулатів.

В недалекому минулому міжрасові стосунки не сприймалися суспільством, а в деяких країнах й зовсім були заборонені. Однак науковці стверджують, що саме від таких союзів народжуються більш здорові діти.

Родина Перкінсонів живе в Австралії. Дружина Ніккі веде свій блог у соціальній мережі Instagram і має вже понад мільйон підписніків. Її чоловік Джеймі також веде свій блог, але у нього менша аудиторія. Він також працює фотографом.

Трохи більше двох років тому у пари народилася дівчинка, яку назвали Ава. Декілька місяців тому сімейство стало ще більшим – у пари народилася ще одна дівчинка Зоє.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обидві дівчинки мулатки, адже переважають ген мами. Ними постійно захоплюються підписники Ніккі в Instagram. “Вони такі милі”, “Ви виглядаєте дуже щасливими”, - пишуть вони під фото.

Раніше “Знай.ua” писав, що вагітна Регіна Тодоренко похвалилася підготовкою до серфінг-сезону і зізналася, що басейн заряджає її енергією.

Знай.ua” писав, що Леді Гага порадувала фанатів несподіваною новиною, зовсім скоро вона вийде заміж.