Стриминговый сервіс Netflix заявил, що збереже серіал "Друзі" до кінця 2019 року. Про це повідомляється на сторінці у Twitter.

"Святковий броненосець приніс вам дарунок: "Друзі" будуть на Netflix весь 2019 рік", – написано в пості.

До цього сервіс збирався видалити серіал, але їх зупинило невдоволення глядачів таким рішенням. Багато користувачів заявили, що підписалися на Netflix тільки щоб дивитися старих-добрих "Друзів".

Раніше повідомлялося, що актор Кіт Харінгтон, виконавець ролі Джона Сноу, повідомив шанувальникам "Гри престолів" сумні новини. У наступних спін-оффах, приквелах і продовженнях серіалу його більше не побачити.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Кіт Харінгтон (Джон Сноу)
Кіт Харінгтон (Джон Сноу)

Про це актор розповів в інтерв'ю BBC.

"Хотів би я повернутися і попрацювати ще? Ні за що в житті. Взяти, до наприкладу, мене. Якщо відмотати до пілотного епізоду "Гри престолів", це майже 10 років мого життя. Для актора це дуже незвично. Дуже важко на такий довгий час покидати сім'ю" Кіт Харінгтон

Канал НВО, готуючись до закінчення серіалу "Гра престолів", почав роботу над можливими спін-оффами. Відомо, що один проект вже запущений у виробництво - це пріквел, чия дія відбувається за 5000 років до подій оригіналу. Серіал під неофіційною назвою "Довга ніч" розповість про світ, де ще не з'явилися дракони і ще довго не відбудеться об'єднання Семи Королівств. Творці розкриють деякі секрети Вестеросу, в тому числі і таємницю походження Білих ходоків.

Автор "Пісні Льоду і Полум'я" Джордж Р. Р. Мартін хоче створити спін-офф "Гри престолів" у вигляді пародії на п'єсу Тома Стоппарда "Розенкранц і Гільденстерн мертві".

Нагадаємо, шанувальники "Чорного дзеркала" з'ясували дату виходу 5 сезону. Він розпочнеться серією "Брандашмиг", названою на честь вигаданої істоти.

Раніше Знай.ua повідомляв, відомий портал BuzzFeed опублікував відповідь на популярний запит, присвячений можливості головного героя франшизи "Сутінки" займатися сексом.

Також Знай.ua писав, Netflix готує технологію інтерактивного телебачення, яка дасть глядачам можливість впливати на сюжет.