Популярна 26-річна британська модель, зайчик Playboy, учасниця шоу «Х-фактор» і Celebrity Big Brother, порноактриса Хлоя Кхан активно веде свою сторінку в Instagram. Варто зазначити, що у дівчини вже 1,5 млн фоловерів, яких знаменитість радує оголеними знімками.

Так, в цей раз Хлоя Кхан показала чергове відверте фото, на якому позує в піжамі, хоча це вбрання складно назвати піжамою. Комплект складається з рожевих шортиків, обшитих чорним мереживом, і такого ж ліфчика, який ледь утримує силіконовий бюст моделі. Дівчина сфотографувала себе в дзеркало на телефон десь в кімнаті, вона стоїть на пухнастому білому килимі. На обличчі Кхан, як не дивно, майже немає макіяжу, а волосся розпущене і спадає на плечі.

У підписі до фотографії Хлоя Кхан написала: "Постільний режим", а також зазначила сторінку інтернет-магазину, який займається продажем нижньої білизни і піжам. Тобто, цим фото дівчина рекламує наряд, який на ній. Зазначимо, що шанувальники пишногрудої моделі не залишилися байдужими до її нової публікації і почали активно обговорювати це фото.

Раніше повідомлялося, що Хлоя Кхан в образі Барбі пограла з подружками на камеру. Модель Хлоя Кхан показала чергове відверте фото, на якому позує в рожевому латексному платті, яке сильно обтягує її фігуру і ледь стримує силіконові груди. Дівчина прийшла на вечірку разом з подружками, які також вбралися в коротенькі рожеві сукні. На фотографіях дівчата позують за столом з алкоголем і веселяться.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Судячи з підпису до фото, який залишила модель, вони з подругою відвідали Барбі-вечірку на честь дня народження однієї з дівчат. І шанувальники охоче цьому вірять, адже коротеньке рожеве плаття Хлої дійсно робить її схожою на Барбі. Волосся дівчини розпущене, а у вухах величезні сережки-кільця. На обличчі, як зазвичай, щільний шар штукатурки.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Хлоя Кхан вийшла в люди тільки в прозорому ліфі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що величезні груди Хлої Кхан випали з невидимого костюмчика.

Також портал "Знай.uа" писав, що величезні кулі Хлої Кхан вистрибнули з топіка прямо на вулиці.