Як виявилося, казкова таємна кімната існує не тільки в школі магії Хогвартс, але й у звичайній загальноосвітній. І все це справа рук не магії, а звичайної прибиральниці з дуже великим і добрим серцем.

Кароліна Коллінс з США працює шкільною прибиральницею, тому приходить в школу задовго до появи в ній учнів. Але виявилося, що деякі діти вже перебувають у школі, хоча на вулиці ще ранній ранок.

Це дуже здивувало Кароліну, але на питання, чому вони прийшли так рано, діти просто промовчали.

Однак жінка не здалася і таки дізналася причину. Виявилося, що ці діти — безпритульні. Їм нікуди йти, тому часто вони залишаються прямо у школі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Так і діти до того ж очевидно недоїдають. Таких учнів в школі більше тих двох, хто був у той ранок. І справа навіть не в школі чи районі. За статистикою в даному штаті 23% бездомних людей молодше 18 років. Такі умови, зрозуміло, впливають на фізичний та психологічний стан дітей.

Кароліна, багато років тому втратила свого сина під час пограбування будинку, не могла, дізнавшись про таке, залишатися в стороні. Вона вирішила спробувати допомогти будь-якими засобами.

Вона обладнала комірчину — невелике підсобне приміщення, в якій роздавала дітям куплену на власні гроші їжу, одяг, засоби гігієни. Все необхідне для життя діти можуть отримати у Кароліни.

"Я просто намагаюся зупинити молодих людей від попадання на слизьку стежку крадіжок і вбивств", — сказала жінка.

Колінс не зупинилася, а залучила до цього ще і вчителів. Справа в тому, що деякі діти соромилися підходити до жінки. Тому прибиральниця попросила вчителів дивитися, які учні ходять в одному і тому ж одязі, виглядають одинокими і пригніченими. За наводкою вона підходила до учнів і тим самим змогла допомогти ще більшій кількості дітей.

Багато дітей були дуже вдячні жінці і, зрозуміло, її маленька підпільна фабрика по виробництву добра не могла не набути розголосу.

"Комірчина добра" прославила жінку на всю країну та за її межі, а також допомогла 20-ти безпритульним дітям не відчувати себе обділеними. Коли громадськість дізналася про доброту Кароліни, бізнесмени почали надсилати тисячі доларів на утримання "таємної кімнати".

Нагадаємо, 4-річна донька врятувала паралізованого батька після втечі матері.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 102-річна пенсіонерка стрибає з парашутом заради благодійності. Її історія надихнула багатьох.

Також "Знай.uа" писав, британка Софі Мішель захопилася створенням досить незвичайного відео. Дівчина заробила 60 тисяч фунтів стерлінгів, це більше двох мільйонів гривень, за рік за допомогою своїх відео.