У новорічні свята потрібно присвятити час не тільки рідним і друзям, а й собі. Захоплюючі сюжети і глибокі персонажі цих романів наповнять глуздом навіть самий нудний вечір.

"Напівбрат", Ларс Соби Крістенсен

Непроста, але цікава історія про життя дівчини Віри, яка живе з матір'ю і бабусею в суворому північному містечку. Її ґвалтує на горищі якийсь негідник в день перемоги над фашистською Німеччиною. Від цього акта в неї народжується син Фред, який росте замкнутим і конфліктним хлопчиськом.

"Стовпи землі", Кен Фоллетт

Досконала картинка Англії зразка XII століття. В легкій формі описані досить непрості періоди для країни. Міжусобні війни і постійна боротьба за трон. У центрі оповідання – Солсберийский собор.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

"Будинок, в якому", Маріам Петросян

Розповідь ведеться про мешканців дивного Будинку, в якому живуть діти з обмеженими можливостями. Вони дуже бояться "зовнішності" і носять лише прізвиська. Однак не все так просто, адже в паралельному світі існує точно такий же будинок, але потрапити в нього можуть лише спеціальні Ходаки.

"Сага про Форсайтів" Джона Голсуорсі

Вікторіанська епоха, драми поколінь і неймовірне розкриття характерів персонажів. У центрі оповідання – кілька поколінь Форсайтов. Показано, як дух нового часу приходить на зміну вікторіанським звичкам старшого покоління.

"Таємна історія", Донна Тартт

Історія, яка починається з фіналу, а саме вбивства одного з учнів закритого коледжу. Як клубок ниток, через знайомство з бідним хлопчиком і його розпещеними однокурсниками та історію дружби автор розплутує історію вбивства.

Нагадаємо, Мартін зробив приголомшливий подарунок фанатам Гри Престолів. Мартін також нагадав шанувальникам про швидкий вихід останнього сезону серіалу.

Як повідомляв Знай. ua, Джоан Роулінг більше не перша: творця Гаррі Поттера посунули у важливому рейтингу. Вони заробили мільйони доларів завдяки любові читачів.

Знай. ua писав, що Джордж Мартін засмутив фанів "Ігри престолів": крижані павуки, чудовиська, невиконані обіцянки. Автор "Гри престолів" поділився з фанатами новим календарем.