Вчинок цього хлопчика може послужити прикладом для всіх, адже не обов'язково мати гроші, щоб допомагати тим, хто цього потребує. Достатньо мати велике серце і готовність допомогти.

Так, одного разу, 8-річний Томас Мур помітив, як його мама дивиться публікацію на Facebook про хвору на рак лису дівчинку. Це вразило хлопчика. Тоді в його голові з'явилася цікава задумка.

Томас почав відрощувати волосся, щоб потім зробити з них перуку для хворої на рак дівчинки.

Два наступних роки життя Томас не дозволив перукарям і батькам навіть доторкнутися до своєї зачіски, незважаючи на те, що вона перетворилася в дівчачу. Його кучерявій і пишній шевелюрі можуть позаздрити багато дівчат. Вражаюча довжина і об'єм!

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Коли волосся відросло на 16 сантиметрів, хлопчик вирішив, що цього достатньо, і його постригли. Виявилось, що його волосся, в результаті, досить, щоб зробити з них не 1, не 2, а цілих 3 перуки.

Його тітка Ембер Рей вирішила поділитися фотографіями До і Після в Твіттері, які набрали понад 110 тисяч лайків і 57 тисяч репостов. Користувачів дуже розчулив вчинок хлопчика. Без сумнівів, люди вражені вчинком цієї дивовижної дитини, втім, як і ми.

Перуки, звичайно, можуть виготовлятися і з штучних волокон або з вовни тварин.

Але найбільше цінуються перуки з людського волосся, адже вони виглядають максимально природно. Правда, і вартість їх захмарна, особливо для тих, хто і так всі кошти вкладає у боротьбу з раком.

Такі проекти існують вже практично по всьому світу і кожен може допомогти. Волосся повинно бути відмінної якості: довге, здорове і незабарвлене. Вже відрізану косу теж можна віддати, тільки якщо відрізали її не 10 років тому — з часом волосся псується.

Нагадаємо, школяр виконав головну мрію одного з допомогою пластикових кришечок. Ця історія зворушила до сліз всю Україну.

Як повідомляв портал "Знай.uа", смілива жінка усиновила малюка, на якому поставили хрест навіть лікарі. Вона вилікувала його і подарувала щасливе життя.

Також "Знай.uа" писав, 28-річна Емі Редхед вирішила відмовитися від хіміотерапії, заявивши, що хоче прожити свої останні дні, як можна здоровіше і красивіше.