Пластичний хірург Андрій Якобчук розповів цікаві факти про ідеали краси 90-тих і про те, чим вони відрізняються від сьогоднішніх стандартів. Про це пише Clutch.

"Я думаю, що 2019 рік пройде під егідою супернатуральності. Тому що вся історія краси йде по колу, кожні 15-20 років відбуваються зміни трендів. Наприклад, якщо згадати в 90-ти, то всі хотіли груди. Це був силіконовий бум", - розповів він.

Як поділився Якобчук, в 90-х багато пластичних хірургів робили груди спеціально якомога неприродніми, щоб всі розуміли, що у цієї дівчини є сміливість і гроші.

Неприродність у всьому, навіть у носах, які виходили неймовірно тонкими і ляльковими. Спинка повинна була бути рівною, прямою, що нагадує трикутник. Пластичні хірурги прибирали з лиця всі "родзинки": дівчата виходили з лікарні вже без своїх природних невеликих горбинок або вигнутих спинок.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Яскравий приклад тому - Памела Андерсон, вона – еталон краси 90-х. У цій актрисі неприроднє практично всі, і в епоху супернатуральності вона більше нагадує секс-ляльку.

Яка краса буде у тренді в 2019 році:

У наші дні надзвичайно популярною, навпаки, стає натуральність. Величезні груди можна побачити хіба що на фріках з ток-шоу, як і перекачані губи. Все частіше дівчата демонструють себе світу без зайвого макіяжу, у пресі все частіше з'являються моделі з абсолютно різними фігурами і типажами зовнішності.

Якобчук зазначає, що чим менші імпланти використовуються для корекції форми грудей, тим безпечніше і краще, у спрогнозованому плані ви проживете все життя спокійно.

Нагадаємо, сестри-близнюки, які пішли на безліч пластичних операцій, щоб стати максимально схожими один на одну, знову вразили громадськість. Вони вирішили вийти заміж за одного чоловіка.

Раніше Знай.ua повідомляв, британський художник Метт Мейтленд показав, як би зараз виглядали зірки минулого століття.

Також Знай.иа писав, майже чотири десятки жителів Бразилії подала позов до суду на пластичного хірурга, який знівечив їхні обличчя.