Кожну людину хоча б раз у житті відвідувала нав'язлива ідея. Така собі "ідея фікс", яка крутиться в голові і затьмарює всі інші думки. Часом такий стан здатен прославити людину чи не на весь світ.

Так і трапилося з 49-річною британкою Труді Еванс. Жінка останні кілька років живе з єдиним бажанням – створити ідеальний ретро інтер'єр в своєму житлі.

На жаль, не всі друзі і знайомі розуміють і підтримують таке незвичайне прагнення, більшість її вважають навіть одержимою.

Однак, отриманий результат перевершив всі очікування і тепер навіть у недоброзичливців захоплює дух, коли вони переступають поріг перетвореного житла Труді.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Вона повністю відновила у своєму будинку інтер'єр 1940-х років.

На такий надзвичайно красивий ретро-інтер'єр британка витратила цілих $80 тисяч.

Як розповідала сама Труді Еванс, у неї пішло 1,5 року, щоб зібрати меблі, текстиль і одяг того часу. Дуже багато часу було витрачено на пошуки відповідної меблів.

На аукціоні їй вдалося купити шкіряний диван і настільну лампу.

Дещо їй вдалося відшукати і у своїй сім'ї. Стара ліжко і кілька навісних кухонних шаф 1940-х вона знайшла в бабусиній хаті.

Розкішне дзеркало, баночки для спецій, сервізи і посуд британка змогла знайти на блошиному ринку.

Еванс довелося обійти величезну кількість антикварних лавок, щоб підібрати раритетний текстиль і дрібнички, якими прикрашали свої будинки жителі Британії в минулі роки.

Після того, як колекція потрібних предметів і речей була зібрана, довелося зробити ремонт, щоб нічого не вибивався із загальної картинки і було витримано в єдиному стилі.

Як виявилося, дуже складно знайти майстрів, які змогли зробити відповідний того часу камін. Не кажучи вже про шпалери, які довелося робити на замовлення.

Труді повністю змінила весь свій гардероб, зробила відповідну зачіску і макіяж. Тепер вона виглядає так, як було модно 70 років назад і каже, що цей стиль їй більше до душі, ніж сучасний.

Тепер же, коли приходять до неї знайомі і друзі, вона неодмінно їх зустрічає як світська дама сорокових років.

Як зізналася Труді, хоч їй і довелося витратити купу сил, грошей і часу, щоб створити особливий ретро-світ, вона ні краплі про це не шкодує, адже їй вдалося втілити свою мрію в життя.

Нагадаємо, унікальний випадок стався в Індії, 65-річна жінка стала найстарішою в світі, яка зачала і народила дитину природним шляхом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 95-річна жінка сідає на шпагат. Вона поділилася секретами довголіття і відмінної фізичної форми.

Також "Знай.uа" писав, старенька вирішила проїхатися з вітерцем на крутій тачці, але повернула не туди.