Американка Анна Брісбін, відеоблогер і велика шанувальниця Гаррі Поттера, навчила свого пса справжньої магії.

Тільки у маглів бувають собаки зі звичайними прізвиськами на зразок шарика. Але у псів-чарівників все по-іншому, познайомтеся, це красунчик Римус.

У двохвилинному відео на YouTube карликова такса прикидається мертвою, коли господиня вимовляє страшне смертельне закляття "Авада кедавра".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також відеоблогер навчила Римуса реагувати на інші заклинання. Собака приносить м'ячик по команді "Акціо" і вмикає світло в кімнаті, варто її господині сказати "Люмос".

Якщо ж господиня вимовляє "Остовбеній", то тварина завмирає і чесно чекає, коли ж з нього "знімуть чари".

"Я треную його з травня, коли йому було два місяці", - сказала Анна Press Association. - "Але це були в основному тільки Stupefy і Wingardium Leviosa. І ми довгий час працювали над Avada Kedavra, але він все одно буде робити це тільки на приємному м'якому килимі".

Але деякі з прийомів особливо геніальні - Aguamenti, що використовується для виклику води в чарівному всесвіту Джоан Роулінг, спонукає Ремуса мочитися, і, що найцікавіше, заклинання Serpensortia, що викликає змію, змушує його висунути язик.

Як каже Брісбін, маленькій таксі вже вдалося освоїти 9 заклинань. І на цьому вони не збираються зупинятися.

Судячи з форми Римуса, він вчиться в школі чарів і чарівництва Хогвартс на факультеті Грифіндор, де вчився Гаррі Поттер.

Очевидно, Анна назвала собаку в честь Римуса Люпіна - одного з викладачів школи і борців з головним лиходієм чарівної саги Волан-де-Мортом.

Можна сказати, що прихильниця Гаррі Поттера підняла свою любов до книг на новий рівень, навчивши свою собаку реагувати тільки на заклинання.

Ганна просто рада, що світ нарешті бачить, на що здатний цей маленький пухнастий чарівник.

Ганна зізналася:

"Я тренувала його так довго, і він був таким хорошим хлопчиком у цьому! Мені так приємно, що світ бачить, який він чудовий, милий і хороший".

Нагадаємо, 31-річному Бому Ваттану з Нонтхабурі (Таїланд) доводиться добряче помучитися, щоб викупати вихованку. Піггі відчуває жахливу відразу до води і щиро вважає, що миття — це тортури.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в міру угодований пес у повному розквіті сил, проживає в Мексиці і дуже любить піцу. У маленькому фастфуді біля будинку він не упускає можливості випросити ласий шматочок у людей.

Також "Знай.uа" писав, унікальний песик не схожий на своїх побратимів, у нього немає носа, а передні зуби криві. Через незвичайний зовнішній вигляд собаки ніхто не хотів дати йому притулок, але тепер у тварини з'явилася надія знайти будинок.