Користувачка фейсбуку зі штату Юта Рейна Кессел опублікувала відео, яке за кілька днів зібрало 5,4 мільйона переглядів. Головною героїнею ролика стала маленька дочка жінки на ім'я Ріва, яка виявила неймовірний інтерес до мексиканської їжі. Діти - найсуворіші кулінарні критики у світі.

Маленька дитина з Америки так вражена першим буріто у своєму житті, що прославився в соціальних мережах.

В якості передісторії до відео Рейна розповіла про пораду, яку раніше отримала від педіатра. Лікар рекомендував жінці перевести дитину на тверду їжу, проте мати довго сумнівалася в необхідності такого заходу.

"Лікар сказав, що я можу почати думати про введення в її раціон твердої їжі, якщо вона почне виявляти до цього інтерес".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Тривоги батьків були розвіяні, коли Рейна в присутності Ріви вирішила з'їсти буріто.

Мати Ріви з задоволенням їла мексиканський аналог шаурми в присутності доньки і дізналася, що вона давно готова перейти на їжу для дорослих. А все тому, що у прагненні роздобути снек немовля дало фору будь-якому голодному песику.

Однак, одержимість Ріви їжею бере вгору лише в присутності смачненького і шкідливого фаст-фуду. Тяги до моркви і яблук у дівчинки не спостерігається. Весь інший час вона виглядає як звичайна(хоча і дуже неслухняна) дитина.

Дивлячись на старання немовляти, глядачі вирішили, що дівчинку чекає велике майбутнє у сфері гастрономії.

"Яка агресивна милота"; "Вона готова до твердої їжі!!!"; "Дайте цій дівчинці шматочок!"

Her doctor said that I could start thinking about introducing her to solid foods if she started showing any interest... might this qualify? #getitgirl #thehungergames #hangry #advanced #rivarose #talkaboutarivalution #rivathediva (This video is represented by LADbible Group. To use or license this video please email licensing@ladbiblegroup.com)

Geplaatst door Raina Kessel op Zondag 13 januari 2019

Нагадаємо, Ар'я Більгін з Австралії майже з народження дізналася, що таке бальзами та кондиціонери, тому що без них неможливо розчесати волосся. А вся справа у вродженій аномалії, яка змушує рости волосся з надзвичайною швидкістю.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Мелані з Міннесоти (США) недавно виповнилося 5 років, але про неї вже знає весь світ. Вся справа в її унікальних очах, які багато хто називає інопланетними.

Також "Знай.uа" писав, користувачі мережі звернули увагу на фото дитини, у якої незвичний, як для азіата, яскраво-синій колір очей. Знімок маленького красеня опублікувала манікюрниця Ваніда Пилачай, зазначивши, що це син її клієнтки.