29-річна Мартіна Біг прославилася на всю Європу три роки тому, коли перетворила себе в живу Барбі з вісімнадцятим розміром грудей.

Скромна стюардеса із Тріра збільшила принади за допомогою пластики, кинула нудну роботу в авіакомпанії і оголосила себе моделлю. Заодно колишня бортпровідниця змінила форму носа, відкачала жир зі стегон і талії, й так само збільшила губи.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

Але цього їй здалося мало. Після того, як телеканали збайдужіли до неї і перестали кликати на ток-шоу, Мартіна придумала новий трюк: вона вирішила стати чорношкірою.

Мартіна проходить курс ін'єкцій меланіну, який вона почала робити два роки тому.

Зазначимо, мелатонін – це гормон, який впливає відразу на декілька процесів. Один з них – секреція меланіну. Саме мелатонін регулює ступінь засмаги.

І ось такий результат дівчина має в даний момент. Як розповідає Мартіна, крім зміни кольору шкіри в неї також змінилися структура і колір волосся — вони стали більш темними і кучерявим.

Але і на цьому дамочка не зупинилася. Користувачі соцмереж обговорюють фрагмент телешоу This Morning, де і засвітилась Мартіна Біг. Нова заява неординарної дівчини шокувала суспільство.

Мартіна коле собі ін'єкції мелатоніну, щоб в майбутньому народити темношкіру дитину. Вона прийшла з чоловіком Майклом європеоїдної зовнішності, який повністю підтримує свою другу половинку.

Тільки ця парочка не врахувала деякі нюанси, які, ймовірно, пропустила на уроках біології. Але кому тепер це важливо. Чи варто говорити, який був шок на обличчях телеведучих, коли вони зрозуміли, що модель не жартує.

До всього цього, Мартіна каже, що лікарі прогнозують, що її бажання здійсниться. І дитина буде абсолютно здоровою.

Вона буде темношкірою, або кольору молочний шоколад, або трохи світліше — це не так важливо. Я безумовно щаслива.

Чи варто говорити, що телеглядачі миттєво відреагували на таку сенсаційну заяву, адже досягнення в генетиці просунулися значно, але, схоже, люди чомусь не були в курсі. Звичайно, вислів про шоколад найбільше потішив людей.

"Вона робила ін'єкції з гелієм!??? Ісус… Кити повинні були вийти з вод, щоб просто ревіти від цього!!!" "Боже мій! Дитина буде темношкірою або кольору молочний шоколад?! Як можна настільки зневажливо висловлюватися? Абсолютно хвора на голову" "Якого біса? Як її дитина може бути темношкірою? А як же ДНК?" "Не може бути. Ця жінка описала расу своєї дитини "молочний шоколад"?" "Вона розрізняє темношкірих людей по сорту шоколаду?"

Нагадаємо, заради ідеального весілля наречена змусила гостей змінити зовнішність.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 61-річна наречена планує пошити весільну сукню з волосся померлої матері.

Також "Знай.uа" писав, для 71-річної жінки похорон сина закінчилися власним весіллям. На церемонії вона зустріла 17-річного хлопця, якому запала в душу.