Лабрадор на прізвисько Бо спокійно жив в Канзасі зі своїми рідними людьми за прізвищем Крір, однак на початку січня, пес втік на зустріч пригодам. Вночі господиня випустила пса на вулицю, і він побіг у невідомому напрямку, пише DailyMail.

Сім'я шукала собаку по всій окрузі, але безрезультатно. Господарі вже зневірилися знайти свого чотириногого красеня лабрадора. Але, на щастя, менше ніж через місяць Бо повернувся додому.

Більше того, сім'ю чекало поповнення: під час своїх поневірянь пес завів двох нових друзів, а один з них взагалі коза.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Ми шукали Бо скрізь, але не могли знайти. Тоді ми вирішили чекати його вдома, але він не повертався. Щоранку ми виходили і звали пса, однак ніде не було жодного його сліду".

Так майже залишивши надію на повернення втікача, його господар завершив пошуки. Поки в один прекрасний день сім'ї не зателефонував сусід і не сказав, що бачив у полі чорного лабрадора, дуже схожого на Бо.

Правда, пес був не один. Разом з ним в полях бігав інший лабрадор, тільки біленький і з різними фантастично красивими очима, напевно його подружка, і, як не дивно, кізка.

Виявилося, що під час мандрів Бо завів собі нових друзів, і вони чудово проводили час разом.

Господар собаки Кайл поїхав з роботи, щоб забрати трьох товаришів, і зобразив момент возз'єднання на відео, яке потім виклав на своїй сторінці в facebook.

Вся трійця незворушно підбігла до машини, і як ні в чому не бувало тварини по черзі заскочили досередини. Ролик подивилися 10 мільйонів разів.

"Мій лабрадор втік, і дивіться, де я його знайшов. Він тусується з ще однією собакою. І… почекайте. Там ще й коза. Гей, коза, ти теж хочеш покататися на вантажівці? Погнали! Давайте, залазьте всі. Я вас заберу. Що ж, тепер в моїй машині дві собаки і коза. Рухайтеся на заднє сидіння, відчувайте себе як вдома".

Судячи з усього, звірі дійсно почували себе в автомобілі у чоловіка як вдома. Після зворушливого моменту зустрічі всі поїхали додому.

Однак, через кілька днів з'ясувалося, що коза належить сусідам, які живуть поряд. Білий лабрадор теж був не бездомним і також мешкав неподалік. Так що, можливо, у пухнастої трійці попереду ще багато спільних пригод.

Нагадаємо, господар похвалився кішкою, що говорить, користувачі мережі почали хреститися.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ворогуючі тварини виявили одне до одного справжню любов, це зворушило соцмережі до глибини душі.

Також "Знай.uа" писав, найнезадоволеніший пес у світі на ім'я Анукі вилікував господиню від важкої хвороби.