Уляні Ярошенко з Коломиї виповнилося 100 років.

Вона народилася на Донеччині, і крім неї в сім'ї було семеро дітей.

Мати виховувала майбутню довгожительку сама, оскільки батько загинув на війні.

Жінка все життя пропрацювала в колгоспі на фермі, і здається, що саме завдяки наполегливій праці вона змогла дожити до такого поважного віку.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

В даний момент вона є найстарішою мешканкою Коломиї.

Нагадаємо, Покоління А: чому мілленіали частіше хворіють на астму

Імовірність виникнення астмы у миллениалов вище, ніж у представників інших поколінь.

Обстеження, проведене організацією Asthma UK за участю 10 000 чоловік з запальним захворюванням легень, показало, що дві третини (67 %) людей в віці від 18 до 29 років не отримують належного догляду, повідомляє Daily Mail.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" найнебезпечніший інгредієнт: експерти ООН обрушилися на пальмову олію

Дослідники з Дитячого фонду Організації Об'єднаних Націй зажадали проведення незалежного дослідження безпеки пальмової масла.

Пальмову олію різновид трансжирів, які, як вважається, містяться приблизно в половині всієї продукції, повідомляє Daily Mail.

У доповіді ЮНІСЕФ стверджується, що з дев'яти досліджень, в яких йдеться про "позитивному впливі на здоров'я", чотири були проведені самими виробниками пальмової олії.

зокрема, мова йде про Малайзійському управлінні пальмової олії (МУПМ), державна установа, відповідає за просування і розвиток індустрії в Малайзії.

Також Знай.ua" писав про те, що Незряча українка показала приклад віри в себе: танці, музика і перемога в програмі обміну студентами

Історія Ірини Білогорка дивна. Вона втратила зір у дворічному віці, але зараз живе повноцінним активним життям. Іра багато подорожує, (обходячись при цьому без супроводжуючих!), займається сальсою, плаванням і моделингом, грає на гітарі і фортепіано. Але найдивовижніше - дівчина вивчила англійську мову без педагогів і курсів, виграла навчання в американському коледжі програмою обміну студентами «Flex» та безкоштовне проживання в протягом року в американській сім'ї.