Еротичний гороскоп на 29 січня Овен

Сьогодні ваш партнер вибере самий оригінальний спосіб. Вам навіть не потрібно пропонувати свої ідеї. Головне не надто засоромитися.

Еротичний гороскоп на 29 січня Телець

Сьогодні вашому коханому потрібна не тільки еротика, але і духовна підтримка, хоча ви зможете їх чергувати і навіть комбінувати.

Еротичний гороскоп на 29 січня Близнюки

Сьогодні у ваших розбіжностях почнеться останній рівень. Ніяково один з одним навіть у ліжку. Але сьогодні відбудеться щось важливе, що змінить хоч в якусь сторону цей конфлікт.

Еротичний гороскоп на 29 січня Рак

Сьогодні вам надзвичайно йде стервозність: довгі нігті, шпильки, коротка спідниця, можете ще вузькі окуляри надіти, щоб змусити своїх жертв слухатися.

Еротичний гороскоп на 29 січня Лев

Зайве бажання брати відповідальність на себе завадить вам, тому що якщо щось станеться не так, то ви будете думати, що це тільки ваша вина. Перестаньте драматизувати.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Еротичний гороскоп на 29 січня Діва

Велика риба ловиться тільки на хорошу приманку, тому не можна запускати себе. Саме час зайнятися собою і своєю сексуальністю.

Еротичний гороскоп на 29 січня Терези

Сьогодні вам подобаються дипломатичні люди. Або хтось поруч помирить дві ворогуючі сторони, або ж ви зустрінете дипломата професіонала. І відразу ж накинетеся на нього.

Еротичний гороскоп на 29 січня Скорпіон

Скорпіонам сьогодні «хочеться» з приводу і без приводу, але от озвучити свої бажання вони, як правило, не наважуютьс, бо дуже бояться відмови.

Еротичний гороскоп на 29 січня Стрілець

Сьогодні вашому партнерові буде дуже цікаво, чому під час сексу ви поводите себе саме так. Будьте готові до глибокого копання у вашій психіці.

Еротичний гороскоп на 29 січня Козеріг

А ваш знак сьогодні буде ласкавою ручною кішечкою, слухняною і податливою. Але збуджувати вас буде повна протилежність, а особливо – зухвалі особистості.

Еротичний гороскоп на 29 січня Водолій

Щоб ваші м'язи згадали як правильно працювати, а м'язи партнера не відставали від ваших, варто разом піти в тренажерний зал або зайнятися хоч якимось спортом. Це допоможе вам і вночі.

Еротичний гороскоп на 29 січня Риби

Здається, секс став найбільш яскравим відчуттям ваших днів, єдиним екстримом і неповторним видом спорту. Може, варто урізноманітнити палітру відчуттів?

Як раніше повідомляв Знай.иа, дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, пити чай або каву не виймаючи ложечку з чашки вважається поганим тоном. Однак крім цього існують прикмети, за якими потрібно обов'язково виймати ложку з чашки.

Знай.ua повідомляв про те, що 49-річна жінка знайшла кохання всього життя і виходить заміж, але стійте, це ковдра: "завжди приходила мені на допомогу в потрібний момент"

Гороскоп на тиждень 28 січня - 3 лютого 2019