Жінка вирішила знайти батька своєї дитини вкрай оригінальним способом - вона орендувала білборд. Про це передає Clutch.

Мешканка Сан-Луїс-Потосі (Мексика), схоже, дивилася один із найбільш популярних фільмів минулого року - "Три білборда на кордоні Еббінгу, Міссурі". Вона вирішила повторити сюжет відомої картини в реальному житті, правда, з деякими змінами. За допомогою оголошення на білборді вона спробувала відшукати колишнього хлопця, який втік після того, як дізнався, що вона вагітна.

На білборді на перехресті проспекту Сальвадора-Нава і вулиці Маріано Хіменеса з'явилися повідомлення, яке адресовано конкретній людині.

"Розшук! Карло Ороско, мій тест на вагітність показав позитивний результат. Тепер я вагітна". Трохи нижче, більше дрібним шрифтом написано: "Він заблокував мене у Facebook і ігнорує мої дзвінки!".

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Поки невідомо, чи знайшовся спритний Карло. Користувачі мережі сподіваються, що світ скоро дізнається про продовження драматичної і кумедної історії.

Раніше повідомлялося, нещодавно мешканці одного з французьких містечок занурилися в легкий шок від побаченого в місцевій оптиці. Так, у міст Енбон альпака провела приблизно півгодини, спокійно розглядаючи лінзи і окуляри.

Про це стало відомо завдяки повідомленням у Facebook користувача під ім'ям Pierre-yves Nicolas.

Plein la vue chez les Opticiens Mutualistes à Hennebont, Morbihan, un alpaga en divagation est rentré dans le magasin. 18 Janvier 2019.

Geplaatst door Pierre-yves Nicolas Photographe op Vrijdag 18 januari 2019

Співробітники оптики закрили двері, щоб тварина не змогла втекти, і викликали копів. Вони підозрювали, що вона втекла з цирку неподалік, однак копи змогли знайти господаря, який незабаром забрав тварину.

"Ми побачили, що вона пройшла повз магазин, зупинилася біля дверей, які автоматично відчинилися, і дуже тихо зайшла всередину", - розповіла співробітниця оптики Елен.