Молоді люди на ім'я Джессі та Одрі вирішили зробити свою весільну церемонію незвичайною, і попросили жінок прийти на неї у своїх старих весільних сукнях.

Наречена ж одяглася не в традиційний білий, а у ніжно-блакитну сукню, яка чимось нагадує образ Ельзи з мультфільму "Холодне серце".

Але на цьому пара не зупинилася. Наречений з друзями наділи зручні худі з принтом, адже кому подобається носити смокінг?

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Розкидали квіти не дівчата у пишних сукнях, а мами молодят.

Джессі і Одрі поділилися тим, що хотіли своєю церемонією показати, що насправді важливо у відносинах.

"Часто на пари тиснуть щоб вони влаштувати "традиційне весілля". Навіть якщо це не передає ваше життя", - сказали виданню Imgur.

Замість звичайного застілля пара накрила для гостей снек-бар, як в кінотеатрі. На весіллі грали саундтреки до відомих фільмів, а гості могли кататися на атракціонах і грати в комп'ютерні ігри. Після церемонії на всіх чекав карнавал.

Раніше повідомлялося, що фотограф з Єкатеринбурга Лара Вичужаніна створює незвичайні образи для ляльок Барбі і Кена, а також конструює для них інтер'єри.

Вона створила оригінальну фантазію на тему того, якими б були радянські будні Барбі і Кена. Знаменитій ляльковій парі, швидше за все, довелося б жити у звичайній комуналці. І ось як, певно, виглядав би їх побут…

У підсумку, Барбі змінила стильне плаття на халат. Замість ресторану їй доводиться готувати на старій плиті, а Кена просто не дізнатися. Замість костюма у нього тільник, а на ляльковому кухонному столі коштує найдешевша пляшка горілки.

Нагадаємо, Книгу рекордів Гіннеса потрапив найдовший у світі кіт.

Раніше Знай.uа повідомляв, на Філіппінах народилося незвичайне порося. Зовнішність тварини всіх налякала, але господиня вважає його унікальним.

Також Знай.uа писав, Twitter користувачі обговорюють меми, присвячені їх іменами.